#Tb Beter dan Ivoor of goud
Enquête: 029-Ik ben gelukkig in mijn huwelijk! Ja Nee

Binnen/buitenland

Seminar en boek Jaap Kooij over eindtijdvisie

In de Pauluskerk van de Nieuw Testamentische Gemeente IJsselstein wordt zaterdag 23 april een seminar gehouden rond het boek ´Mijn Visie op de Eindtijd´ van Jaap Kooij. Het kerkgebouw ligt aan de Duitslandstraat 8 te IJsselstein. Het seminar begint om 10.30 uur en duurt tot 14.00 uur.
Die dag wordt ook dat nieuwe boek gepresenteerd.

De organisatie van deze dag is in handen van de door Kooij gestichte organisatie ´Hij Leeft Ministries´ en wordt geleid door Hans Tims, voorganger van de gemeente.

Jaap en Swaantje Kooij werkten als zendelingen in tal van landen. Tegenwoordig is Kooij een geestelijke leider en nog steeds steun en toeverlaat voor veel gemeenteleiders, zegt Tims, die hem zelf opvolgde als directeur van ´Hij Leeft Zending´. Kooij en zijn vrouw zijn leden van de Nieuw Testamentische Gemeente in IJsselstein.

De toegang voor het seminar is vrij, wel wordt een collecte gehouden. De koffie en thee zijn gratis en tijdens de pauze is er tegen een kleine vergoeding een lunch verkrijgbaar.

Aanmelden is wel verplicht en kan via moniek@hijleeftzending.nl. Voor kinderopvang (0-12 jaar) is gezorgd. Ook de kinderen moeten wel even worden aangemeld.

Reageren


frits

15-04-2016 07:01
In dit boek zal niet meer instaan dan dat wij al weten.

Eric

15-04-2016 09:51
Lijkt mij zeer interessant.

Jammer dat er niet wat meer informatie beschikbaar is over de inhoud van het boek.