#Tb 15 euro gift
Enquête: 090-Gelooft u dat de Gemeente opgenomen wordt? Ja Nee

Zending

Twee Amerikaanse zendelingen beestachtig vermoord

Volgens de website Christian Post uit Washington werden Randy Hentzel (48) en Harold Nichols (53) uit Port Maria in het noorden van Jamaica vermoord. Ze waren op een motor onderweg naar de bergen van Albion. Daar wilden ze twee vrouwen helpen met de bouw van hun huizen. Maar de twee zendelingen, die werden uitgezonden door de organisatie ‘Teams for Medical Missions’, gevestigd in de Amerikaanse staat Pennsylvania, zijn nooit aangekomen. Ze werden beiden vermoord.

Hentzel werd op 30 april 2016 met de handen op zijn rug gebonden in een bos gevonden. Een dag later werd Nichols even verderop gevonden met een ingeslagen schedel. De daders zijn tot nu toe onbekend. De zendelinge Merlin Pratt, die ook op Jamaica leeft en werkt, schreef op Facebook dat “de twee zich inzetten voor de armsten onder de armen. Ze hielden beiden van Jamaica en hebben met hun werk Christus gediend.”

Nichols laat zijn vrouw Teri Marie achter, Hentzel, zijn vrouw Sarah en vijf kinderen. Beide zendelingen hadden 14 jaar in Jamaica gewerkt. Van de 2,7 miljoen inwoners van het eiland is 67% lid van een kerk, 21% is atheïst en 12% hangt een ander geloof aan.

Reageren


Frederik

05-05-2016 10:02
Hier word ik zo verdrietig van. Kan God niet een beetje op zijn personeel oppassen???? Wat blijft er over van al die mooie beloften in de bijbel als je zoiets leest!!!!!