#Tb 15 euro gift
Enquête: 090-Gelooft u dat de Gemeente opgenomen wordt? Ja Nee

Boek-muziek-film

De angel is eruit!

Het leek een briljant plan: afrekenen met de Zoon van God, op het moment dat Hij niet beschermd werd door de hemelse legers. Het ging allemaal zo gemakkelijk. Het moest haast wel de volmaakte moord zijn. Zijn arrestatie, de geseling en ten slotte de doodsteek aan het kruis op Golgotha; een overwinning voor het kwaad?

‘De angel is eruit’ van Vincent Zandvliet is een prachtig en boeiend geschreven boekje, volkomen gebaseerd op Gods Woord, in één adem uit te lezen. Het leest als een verhaal, maar de Bijbelse verwijzingen zijn zo overduidelijk op elke pagina aanwezig dat je haast vergeet dat het fictie is.
Het geeft de lezer op een haast speelse manier een uniek en verhelderend inzicht in de geestelijke wereld, de strategie van de tegenstander, en tegelijkertijd de absolute (over-)macht van onze God en Zijn onherroepelijke overwinning. Het verhaal volgt de ontwikkeling van het christendom door de eeuwen heen, en hoe de tegenstander telkens weer getracht heeft alles kapot te maken. Soms leek hij daarin te slagen, maar telkens weer bleek God groter. Uiteindelijk de overwinning aan de Zoon van God!

Klik hier om dit boek online te bestellen!

De angel is eruit!
Vincent C M Zandvliet
80 pagina’s
ISBN 9789086030798
Prijs € 9,95.


Reageren