#Tb 15 euro gift
Enquête: 030-Mag een christen scheiden? Ja Nee

Uw mening

057 CU: Aangekondigde verruiming van de embryowet stap te ver

Tweede Kamerlid Carla Dik-Faber: ,,Voor de ChristenUnie verdient ook het prille leven bescherming. Juist in een tijd waarin de medische ontwikkeling vooruit snelt en de roep om een verruiming van de huidige embryowet klinkt is het van belang dit uitgangspunt te onderstrepen. Het instrumenteel gebruik van embryo's druist in tegen de menselijke waardigheid. Het doel rechtvaardigt niet alle middelen en ontneemt ook het zicht op andere oplossingen. De ChristenUnie wil inzetten op veelbelovend alternatief onderzoek en wil vasthouden aan de huidige wet die het kweken van embryo's toestaat om een zwangerschap mogelijk te maken. De voorgestelde stap is een stap te ver. Ik zal de minister vragen om met het wetsvoorstel ook een onderzoek naar alternatieven naar de Kamer te sturen."

Uw mening: 057-Abortus zou in ons land verboden moeten worden!

Reageren


Josef

31-05-2016 08:33
De cu zou eigenlijk de collaborerende unie moeten heten.

Josef

31-05-2016 05:19
Otto, Helemaal mee eens.
Hier heb ik betreffende partijen dikwijls op aangesproken, maar geen antwoorden gekregen, zij heulen gewoon mee met de duivelse partijen, en zitten lekker in het pluche met dikke salarissen.
Wat heet christen zijn nog in deze tijd, niet je overtuiging vast houden maar je ziel verkopen aan satan omdat je anders je rijke baan kwijt bent!

Otto

31-05-2016 04:52
Dat dit voorstel er door heen gekomen is verbaas mij niets, dit kon je verwachten onder deze partijen, die in dit kabinet zitten en gedogen. Hier heeft de CU/SGP ook schuld aan, en waarom? omdat zij alles gedoogd hebben wat al A-SOCIAAL was, en de kwetsbare in de samenleving zijn daar de dupe van geworden. Jullie CU/SGP hebben door jullie gedogen, dit kabinet in het zadel gehouden, en als je op kwetsbare punten dit kabinet had laten vallen, dan was de wet embryowet misschien er nooit gekomen, dus hier zijn jullie eigenlijk medeverantwoordelijk voor.