#Tb 15 euro gift
Enquête: 031-Is ontucht de enige Bijbelse grond voor een echtscheiding? Ja Nee

Uw mening

014 Donald Trump wil niet teveel vergeving vragen

In christelijke Amerikaanse kringen blijft de uitspraak van de Republikeinse kandidaat president Donald Trump rondzingen, dat hij hoopt in de toekomst niet teveel om vergeving aan God te moeten te vragen.

Uw mening:
014-Zou u op Donald Trump stemmen?
011-Zou u op Hillary Clinton stemmen?

Eerst zei hij niemand ooit vergeving te hebben gevraagd, maar later draaide hij op dat punt een beetje bij. De ene na de andere interviewer wil daar toch wel graag meer over weten. En over zijn relatie tot Christus en het christelijke geloof.

Op de vraag wie Jezus voor hem is antwoordde hij in een van de vele tv-interviews dat hij Die respecteert om zijn moed en ziet als Iemand die hij volledig kan vertrouwen. Hij wilde ook over zijn benadering van christenen wel wat kwijt en meldde zelf lid te zijn van de presbyteriaanse kerk, veel dominees te kennen en uit de kerkelijke wereld veel steun te krijgen.

Op het punt van chistenvervolging in het Midden-Oosten wilde hij ook wel zijn ei kwijt. Volgens hem zijn er te gemakkelijk moslims uit Syrië in de VS toegelaten. Hij zegt als president het christendom met groot respect en zorg te zullen behandelen. Op 21 juni komt hij samen met ongeveer 500 evangelische leiders om hun vragen te beantwoorden, omdat zijn mening over het christelijke geloof tot nu toe vrij onduidelijk was.

Vorig jaar vertelde hij als zakenman te proberen geen fouten te maken, zodat hij niet om vergeving hoeft te vragen.

Reageren


Ernst van Olffen

12-06-2016 01:01
Gelukkig hoef ik op geen van beide te stemmen..... De USA blijft een raar land...... Uiteindelijk krijgen ze toch de president, die bij ze past......