#Tb 15 euro gift
Enquête: 030-Mag een christen scheiden? Ja Nee

Politiek

CDA stemt mee met anti-Israëlmoties

Op donderdag 16 juni besteedde het Family7-programma Uitgelicht! aandacht aan de koerswijziging van het CDA om in de Tweede Kamer mee te stemmen met anti-Israëlmoties en hier zelf (mede-)indiener van te zijn. Christenen voor Israël-directeur Roger van Oordt werd hiervoor geïnterviewd.

Met toestemming overgenomen van Christenen voor Israël.

Reageren


Otto

21-06-2016 12:16
Nog een paar rake uitspraken gelezen van Drs. Jan van Barneveld: JODEN WEG ZEGEN WEG/ISRAEL PESTEN, HET EINDE VAN HET WESTEN!! en hij heeft nog gelijk ook.

Ernst van Olffen

20-06-2016 11:59
Een boom, die tegen zijn wortels zegt: "Ik heb je niet meer nodig" sterft vanzelf.....

simon

20-06-2016 07:36
Al jaren is mij bekend dat het CDA als afkorting, een schaap in wolf kleren is,
het staat voor "Centrum Democratisch Appel"
In het programma van Jacobine Geel heeft de denktank van het CDA gezegd dat men wat minder in het boek moest (bijbel) lezen en zich wat meer met de realiteit bezig moest houden.
Laten wij Israël tot zegen zijn opdat het ons ook goed gaat.
Genesis 12:...
Ik zal u tot een groot volk maken,
en u zegenen,
en uw naam groot maken;
en gij zult tot een zegen zijn.
Ik zal zegenen wie u zegenen,
en wie u vervloekt zal Ik vervloeken,
en met u zullen alle geslachten des aardbodems gezegend worden. (NBG)

Otto

20-06-2016 05:09
Ik had niets anders verwacht van het CDA deze partij is een gewone partij recht van het midden, en de stemmen tellen, en op macht belust verraden zij Israel. Kijk maar eens naar de CU deze hebben vorig jaar juni ook hun statuten veranderd, eerst konden er alleen maar christenen lid worden van deze partij, maar dat is nu veranderd, iedereen kan nu lid van de partij worden, dus Moslim/Christen/Ongelovige, over een aantal jaren is het precies het CDA geworden, alles glijdt af. Net als bij de omroepen, alle christelijk omroepen zijn gewoon liberaal geworden, EO/NCRV/KRO noem maar op van de beginselen is meer weinig over. Ik moet eerlijk toegeven, dat de SGP wel hun christelijke beginselen in takt laat, en dat heeft mijn waardering.