#Tb 15 euro gift
Enquête: 039-Ik geloof dat er leven is na de dood! Ja Nee

Uw mening

075 Abedini: IS volgt ware Islam

De Iraans-Amerikaanse pastor Saeed Abedini, onlangs na veel internationale druk in Iran vrij gelaten uit gevangenschap, heeft gewaarschuwd dat als christenen moslims niet met de liefde van Christus bereiken, moslims omgekeerd hen bereiken met jihad. “Met de liefde van Allah, maar dat is jihad”, schreef hij op Facebook.

Uw mening: 075-Is de islam per definitie gewelddadig?

Abedini, zelf een bekeerde moslim Islam, zat ruim drie jaar wegens zijn geloof in de cel in zijn geboorteland, waar hij onder meer doende was met het stichten van christelijke weeshuizen. Hij bestrijdt de in diverse verklaringen geponeerde mening dat de Islam een vredelievende religie is. Dat is een leugen, vindt hij.

De Koran leert dat moslims moeten vechten en ongelovigen doden, zegt Abedini, die overigens huwelijksproblemen heeft. Zijn vrouw zegt dat hij haar gedurende het huwelijk lichamelijk, psychisch en emotioneel heeft misbruikt, maar ook dat zij nog altijd van hem houdt.

Na een bloedbad in bijvoorbeeld Pakistan hebben vooraanstaande islamieten dat weliswaar veroordeeld, maar daarin volgen zij volgens Abedini niet de Koran, ook al wijzen zij er op dat volgens dat boek iemand die één mens doodt dat in feite de gehele mensheid doet. Vredelievende moslims, die niet in de gewelddadige jihad geloven, volgen volgens Abedini een nieuwe godsdienst. “ISIS, al-qaeda, Taliban, Iran praktiseren gewoon de werkelijke Islam door elke dag kerken te verwoesten en christenen te doden”, schreef de pastor enige tijd geleden. Volgens hem is er geen regio in de wereld waar islamitische gemeenschappen vredig naast andere bestaan.

Reageren


Eric

23-06-2016 01:10

Zie:
http://uitdaging.nl/2099-de-terreur-komt-van-de-islam

Gea

22-06-2016 11:18
Anne van der Bijl heeft ons een nieuwe uitleg van ISLAM geleerd: " I Sincerely Love All Muslims " en hij onderbouwt dat heel erg goed. Ben blij te zien dat dit hierin wordt bevestigd door een ex-moslim!

Herman Degenhart

22-06-2016 10:30
Luister naar deze man. Hij weet waar hij het over heeft. De enige reden dat wij niet naar hem willen luisteren, is dat wat hij vertelt, ons niet aanstaat. Wij willen iets anders horen. Maar dat is de kop in het zand steken, met je hoofd in de wolken lopen. Wanneer houden we daar nu eindelijk eens mee op?