#TB 15 euro gift voor Uitdaging
Enquête: 059-Is Israël Gods uitverkoren volk? Ja Nee

Binnen/buitenland

Lunch met sprekers op Zoeklicht-dag

Tegen betaling van € 15 kan met op de Zoeklicht-dag in Veenendaal (zaterdag 1 oktober) lunchen met de sprekers daar. Men moet zich daarvoor wel van tevoren opgeven via de website (www.zoeklicht.nl/zoelichtdag) en vertellen met wie men graag een lunchgesprek wil. Per spreker kunnen zeven mensen aanschuiven. In september wordt uit de aanmeldingen geloot. Men kan ‘prangende vragen’ stellen aan de predikers, meldt Het Zoeklicht.

De sprekers zijn Feike ter Velde, Theo Niemeijer, Peter van der Weerd en Jacques Brunt. Thema van de dag, die wordt gehouden in de Basiliek (Wiltonstraat 56) en waar Het Zoeklicht ook de details omtrent haar landelijke evangelisatiecampagne bekend maakt, is ‘Verwachting’.

Behalve met de sprekers kunnen deelnemers ook bij de catering van de Basiliek een lunchpakket kopen á € 10. Omdat de organisatie graag weet hoeveel pakketten er moeten zijn en hoeveel begeleiding voor de kinderen – die een aparte dienst krijgen – nodig is, vraagt zij bezoekers zich van tevoren aan te melden. Ook voor een shuttlebus van station Veenendaal kan dat.

In de Bijbel ziet men veel tekenen die zich in deze tijd lijken te voltrekken, meldt de organisatie. Vandaar ook het thema. De kindersamenkomst (4 tot en met 12 jaar) wordt geleid door Matthijs Vlaardingerbroek, christelijke verhalenverteller en buikspreker. Ook is er een crèche voor de allerkleinsten.
Verder werkt Joke Buis met haar band mee, die onlangs veel liederen uit de bundel van Johannes de Heer, stichter van Het Zoeklicht, op eigen wijze op CD zette. De band begeleidt ook de samenzang. Tony Verheul zit aan het orgel.

Reageren


frits

25-06-2016 07:18
Verwachting? Wie verwachten ze.