#Tb 15 euro gift
Enquête: 039-Ik geloof dat er leven is na de dood! Ja Nee

Israël

Palestijnse leider en Brexit

De „gematigde” Palestijnse leider Machmoud Abbas gebruikte afgelopen donderdag zijn kans om het EU-parlement in Brussel toe te spreken, om wilde en ongefundeerde samenzweringstheorieën inzake Israël te spuien.

Met opmerkingen waarin een populaire middeleeuwse antisemitische laster doorklonk, beschuldigde Abbas: „Slechts een week geleden kondigde een aantal rabbijnen in Israël in duidelijke termen aan dat de Israëlische regering waterbronnen vergiftigt om Palestijnen te doden. Is dat geen duidelijke aansporing tot massale moord op het Palestijnse volk?”

Abbas en zijn regering baseerden hun claim op een verslag van een Turkse nieuwsdienst dat een zekere „rabbijn Shlomo Mlma, voorzitter van de Raad van Rabbijnen van de nederzettingen op de Westoever,” Joodse kolonisten heeft opgeroepen om Palestijnse waterbronnen te vergiftigen.

Maar onderzoek door Reuters en andere nieuwsbureaus slaagden er niet in een dergelijk besluit of een rabbijn Shlomo Mlma, of een organisatie Council of Rabbis te vinden.

Met andere woorden: die hele affaire was verzonnen.

Maar dat weerhield de Europese wetgevers er niet van, Abbas een staande ovatie te geven na zijn lasterlijke verhaal.

Misschien was het geen toeval dat dit op exact dezelfde dag de Britten de EU opschudden door te stemmen voor terugtrekking uit de EU, een beslissing die vernietigende economische gevolgen zou kunnen hebben voor het continent.

Met toestemming overgenomen uit het maandblad Israel Today (www.israeltoday.nl)

Reageren


fokko

03-07-2016 01:03
Abbas is geen leider maar een misleider

Theo Bert

28-06-2016 03:08
Deze overduidelijke misleiding is een voorbeeld van het door de islam gelegaliseerde systeem om door onwaarheid de islam te dienen.
Deception - vooral Taqiyya - is een essentieel onderdeel van de islamitische doctrine. Alle vrome moslims zijn zich bewust van het en hoe het kan worden gebruikt om niet-moslims te misleiden met betrekking tot de ware aard van de islam---brennerbrief.com
De leugen wordt gebruikt om de tegenstanders te desoriënteren en te verlammen, als onderdeel van psychologische oorlogsvoering.
Jezus zegt: Ik ben de weg, de waarheid en het leven.

Otto

27-06-2016 05:37
Israel pesten, het einde van het westen. De Joden hebben het al zwaar in Europa, en vooral in Frankrijk gaan al veel Joden terug naar Israel. En door de instroom van Moslim vluchtelingen, zullen zij als zij een plaats hier hebben, zich ook gaan keren tegen Israel. Europa schaam je om deze man Abbas een staande ovatie te geven, en ik roep ook de christelijke partijen op, je bent voor Israel en maak dat openbaar duidelijk, of je bent tegen, een middenweg is er niet meer, en elke Moslim vluchteling in dit land die tegen Israel is uitzetten, en elke Moslim vluchteling, die christenen in asielzoekers centra bedreigt uitzetten het is nu tijd om te kiezen, voor of tegen, een andere weg is er niet meer, maar God zal zijn verbondsvolk nimmer verlaten, en laten wij Israel in onze gebeden dragen.