#Tb 15 euro gift
Enquête: 047-Leven wij nu al in de grote verdrukking? Ja Nee

Uw mening

075 Denemarken in de ban van moslimdocumentaire

Een vrouw komt bij de imam. Met een vraag: ik word geslagen en verkracht door mijn man, mag ik naar de politie? „Nee”, zeiden zeven imams van acht moskeeën in Denemarken. De meesten zeiden ook: en je mag niet meteen van hem scheiden.

Gelukkig werd de vrouw niet echt mishandeld. Ze had een verborgen camera mee voor TV2, een Deense tv-zender. Het gesprek werd vastgelegd. En als onderdeel van een vierdelige docuserie genaamd Moskeerne bag sløret (vertaald: Achter de sluier van moskeeën) uitgezonden.

Uw mening: 075-Is de islam per definitie gewelddadig?

Wat de Denen de weken erna nog te zien kregen: een imam die zegt dat je kinderen vanaf tien jaar mag slaan als ze niet willen bidden. Een die zegt dat je vreemdgaande vrouwen mag stenigen.

De Denen zijn sinds het zien van de beelden in maart nog steeds in shock. Maanden later wordt nog op straat, in de kranten en op tv over het programma gesproken. De serie waar zo’n 4.000 artikelen over geschreven zijn, heeft al een prestigieuze journalistieke prijs gewonnen in Denemarken, zegt Thomas Breinholt, hoofd op de programma-afdeling van TV2 die verantwoordelijk is voor de inhoud van de serie.

Als gevolg van de serie heeft de Deense regering besloten een lijst met haatpredikers op te stellen en openbaar te maken. Buitenlandse haatpredikers krijgen voortaan een inreisverbod, Europese komen op een ‘watch list’ te staan. Ook maakte de burgemeester van de Deense stad Aarhus bekend de plannen voor de bouw van een nieuwe moskee stop te zetten.

Gelezen op de website van nrc.nl. Klik hier om het hele artikel te lezen!

Hier volgt de vertaling van de korte film bij YouTube:

Vrouw, moslimbloed mag slechts voor drie redenen vergoten worden.
De eerste is overspel.
Als een getrouwde of gescheiden vrouw overspel pleegt en ze is geen maagd meer en overspel pleegt moet zij gedood worden door steniging.
De tweede reden is: een oog voor een oog.
Als je een moslim doodt moet jezelf gedood worden.
De derde reden: iemand die zich van het geloof afkeert (islam) moet gedood worden.
Als je (islam) ontkent, of niet gelooft in het vasten, dan moet het oordeel zijn dat je een heiden bent.
Als je koppig bent en niet wilt vasten moet je gedood worden.
Maar zo iets doe je niet in Denemarken.
Bij een overspelige, zij het een man of een vrouw-hoer, is hun bloed halal en moeten zij gedood worden door steniging.
Als ze getrouwd is, moet ze gestenigd worden (tot de dood).
Als ze maagd is, is de straf zweepslagen.

Reageren


Josef

24-07-2016 08:00
islam is een cult van dood en verderf, maar de westerse overheden ,die God verlaten hebben zijn nog erger, zij halen die cult binnen en verkondigen in alle talen dat het een religie van vrede is.
Ook zij hebben bloed aan hun handen van al die gepleegde moorden hier in het westen.
Alle negatieve woorden over de islam worden verzwegen of af gedaan als, dat heeft niets met de islam te maken.
Dat dit een duivels plan is staat voor mij vast.

Otto

21-07-2016 05:18
Welkom vluchteling!! Er is zo voor gewaarschuwd, maar dan was je extreem rechts, ook is er gewaarschuwd, dat er IS strijders bij de vluchtelingen waren, ook dat werd ontkend, en nu blijkt het toch waar te zijn. Vraag maar eens aan de christelijke asielzoekers wat hun overkomt, en aangedaan worden, door de moslimvluchteling, maar ook daar wordt lauw op gereageerd. Elke Moslim vluchteling brengt zijn eigen God mee, en stelt deze boven de westerse wetgeving, dat zijn geen vluchtelingen, maar zijn infiltranten, die vasthouden aan hun cultuur, en geloof, en daar gaat het westen een dure rekening voor betalen, want altijd heeft de Islam Europa willen veroveren, en steeds is dat mislukt, maar nu zal het er om spannen. Sommige dominees/evangelisten zeggen dat Allah barmhartig, en rechtvaardig is, het begin is er al. Maar Galaten hoofdstuk 1 vers 6 t/m 10 zegt mij genoeg, en daar houd ik mij aan vast, en ik hoop dat vele christenen dat ook zullen doen, en nooit de Islam gelijk zullen stellen, met God de vader van onze Jezus, want de Islam wijst Jezus af, en is dus de anti-christ . Daarom is voor mij de christen vluchteling welkom, meer dan welkom zelfs, maar bij de moslim vluchteling heb ik grote vraagtekens, en over een paar jaar zullen die vraagtekens nog groter zijn, want zo zachtjes aan komt meer en meer de ware aard naar boven, kijk de situatie in Denemarken maar, en dit zal ook in ons land gaan gebeuren, en iedereen is verbaasd, maar het zal nog erger worden, want hun geloof(Islam) is heilig, en iedereen kijkt toe, en laat het gebeuren, ook de Joden in Europa zullen het bijzonder moeilijk gaan krijgen, vraag maar eens aan de Moslim vluchteling hoe zij over Israel denken, echt je zal schrikken. Ik verwacht in de toekomst nog grote problemen, wat betreft de Islam, want hun ware aard zal naar boven komen drijven, en hoe dan verder. Ik hoop dat vele ogen open gaan, en op tijd maatregelingen nemen, om vluchtelingen die zich niet willen schikken, naar de westerse normen op tijd uit te zetten, anders kan het wel eens te laat wezen.