#Tb 15 euro gift
Enquête: 099-Is seks voor het huwelijk toegestaan? Ja Nee

Buitenland

Ouders roepen op te bidden voor popster

De ouders van de Amerikaanse pop ster Katy Perry (die voor NBC de titelsong 'Rise' voor de Olympische spelen opnam) hebben openlijk opgeroepen tot gebed voor hun dochter. Zij hebben de hoop niet opgegeven dat hun dochter de weg terug vindt naar haar ‘kinderlijk’ geloof. Dat zeiden Keith en Mary Hudson tijdens een kerkdienst eind juli in de Grace Church in Yorba Linda in Californië.
 
"Veroordeel haar niet, maar bid voor haar" Het is niet de eerste keer dat het paar zich uit over het privéleven van hun dochter. Al 36 jaar zijn Keith en Mary Hudson actief als evangelisten in Amerika.

Maar Katy Perry heeft zich van het geloof van haar ouders afgekeerd. Ze beschouwt zichzelf niet langer als een christen: "Ik ben geen boeddhist, geen hindoe en geen christen," zei de 31-jarige drie jaar geleden in een interview met het Franse vrouwenblad ‘Marie Claire’. "Maar ik heb nog steeds een diepe relatie met God." Ze gelooft niet in hemel, hel of een oude man op een troon, maar aan een 'hogere macht'. Hoe ze wenst te leven ziet ze als haar keuze.

Katy Perry brak in 2008 door met het provocerende nummer ‘I Kissed a Girl and I Liked It’ (Ik heb een meisje gekust en ik vond het leuk). Het lied werd een van de tien meest succesvolle songs van de 21ste eeuw. Als enige kunstenaar naast Michael Jackson (1958-2009) is Perry erin geslaagd om met vijf nummers van een album de eerste plaats in de Amerikaanse hitlijsten te veroveren. Ook valt ze op door provocerende optredens.


Reageren