#TB 15 euro gift voor Uitdaging
Enquête: 063-Ik heb een goede kennis van de Bijbel! Ja Nee

Binnen/buitenland

Kerstnummer Zoeklicht voor evangelisatie

De landelijke evangelisatiecampagne die Het Zoeklicht in het najaar wil houden en waarvan details tijdens de toogdag op zaterdag 1 oktober bekend worden gemaakt, houdt in elk geval de inzet van het jaarlijkse Kerstnummer daarvoor in. Dat heeft directeur Frits Boekhoff vast bekend gemaakt, hoewel hij over de rest van de actie – waarvoor inmiddels 20 mille is binnen gekomen – nog geheimzinnig doet.

Het is de bedoeling dat christenen het nummer aan ongelovigen doorgeven. De opbrengst van de giftenactie is bestemd voor het drukken van een grotere oplage van het Kerstnummer. “Ik hoop dat mensen dit nummer willen gebruiken in plaats van een kerstkaart”, zei hij in zijn eigen blad. “We willen deze kerstnummers dan ook gratis beschikbaar stellen.” Overigens worden wel de kosten van verzending in rekening gebracht.

Op de Zoeklichtdag in de Basiliek in Veenendaal (waar men á raison van € 15 met sprekers kan lunchen) wordt meer over de campagne verteld. Het is de bedoeling dat de achterban van Het Zoeklicht eraan meewerkt.

Reageren


T.R Kaptein

23-08-2016 07:06
Een bijzonder idee. Ik doe aan mee.
Godszegen in uw werk.