#Tb Beter dan Ivoor of goud
Enquête: 029-Ik ben gelukkig in mijn huwelijk! Ja Nee

Binnen/buitenland

MAF dag in het Aviodrome

A.s. zaterdag 27 augustus houdt MAF een open dag in het Aviodrome. De verwachting is dat er 1.500 tot 2.000 bezoekers op deze dag zullen komen om MAF te ontmoeten én het Aviodrome te bezoeken. Bezoekers van MAF kunnen het Aviodrome bezoeken voor 50% van de normale prijs.
   
Bezoekers krijgen een 'VIP' entree met allerlei extra's. Kinderen kunnen bijvoorbeeld meedoen met een speurtocht, er is gratis koffie, thee en ranja en er zijn presentaties van verschillende MAF Internationale Stafleden. Natuurlijk is er ook gelegenheid om MAF te ontmoeten en rustig de mooie vliegtuigen van het Aviodrome te bekijken. Bijzonder is de aanwezigheid van een MAF Cessna 206 die 30 jaar in Papoea Nieuw Guinea heeft gevlogen. Het Aviodrome is echt een museum voor jong én oud. Op www.maf.nl/aviodrome staat meer informatie en kan het MAF VIP arrangement met 50% korting worden geboekt.

MAF richt zich op mensen die in afgelegen gebieden leven; met vliegtuigen en communicatiemiddelen maakt MAF deze mensen bereikbaar voor hulp en het Evangelie. Meer dan 1.000 (hulp)organisaties kunnen dankzij MAF sneller, efficiënter en veiliger hun werk doen. Elke 5 minuten stijgt ergens ter wereld een MAF vliegtuig op om te helpen.


Reageren