#TB 15 euro gift voor Uitdaging
Enquête: 095-Ik bid regelmatig voor vervolgde christenen! Ja Nee

Binnen/buitenland

‘God schudt Nederland in Amersfoort’

Het is nu Gods tijd voor Nederland en om het te doen schudden komt: ‘Shake the Nations Ministries’ van donderdag 15 tot en met zondag 18 september een conferentie houden bij de Rafaël Gemeente in Amersfoort (Kosmonaut 2).

Oprichter en leider van de nu tien jaar bestaande organisatie Nathan Morris (foto) is de belangrijkste spreker, houdt ook een bijeenkomst voor leiders, en Lydia S. Marrow (foto) neemt de leiding van de aanbidding voor haar rekening. Zij houdt daarover ook een workshop.

‘Nathan is een zeer gepassioneerde spreker met een enorm hart voor het verlorene en het klaarmaken van de wereldwijde kerk voor revival’ laat Rafaël weten. Er komt een heel team uit Amerika over vliegen onder het motto ‘Restore our land’, waarmee dus Nederland wordt bedoeld. Volgens Rafaël neemt het de deelnemers vier dagen mee ‘in alles wat God wil doen’ om de terugkeer van het land naar Hem te bewerken. ‘De roep van Gods hart is immers: Restore our land’

Onschatbare waarde
Marrow dringt er in het blad Charisma op aan mensen die Jezus niet kennen of ziek zijn mee te nemen naar de conferentie om ‘Gods kracht te zien werken’. De bediening van Morris startte in 2006 in Engeland, nadat hij vier jaar eerder na een van God afgekeerd leven tot geloof was gekomen. Hij voelde zich geroepen de wereld rond te trekken en claimt dat inmiddels al 350.000 mensen in zijn meetings tot geloof zijn gekomen. Ook zouden er duizenden mensen zijn genezen. “De lammen zijn gaan lopen, terminale kanker en hersentumoren zijn verdwenen, blinde ogen zijn gaan zien en doven gaan horen”, meldt Marrow.

“De bediening is gestart tijdens bedieningsreizen naar Afrika en India, waar we God het onmogelijke hebben zien doen.” In 2010 was er een campagne in Alabama in de VS, waar God op een ‘explosieve manier’ ineens doorbrak en werd besloten niet te stoppen met de meetings, wat uitmondde in de Bay Revival, die wereldwijd naam gemaakt heeft en drie jaar duurde, zegt Marrow.

Onder meer God TV, het medium dat ook de omstreden prediker Todd Bentley omarmde, verzorgde uitzendingen. Er volgden campagnes voor Morris en zijn team naar alle delen van Noord- en Zuid Amerika. Europa en Azië. In Europa is er volgens Marrow nauwelijks een grote beweging van God geweest, maar nu is het tijd om een uitstorting van Gods Geest te ervaren. “Wij geloven dat God iets van onschatbare waarde gaat doen. Voor meer informatie kunt u mailen naar stn@rafaelamersfoort.nl


Reageren