#Tb 15 euro gift
Enquête: 074-Ik vind christelijk onderwijs belangrijk! Ja Nee

Uw mening

100 EuroProLife mars verstoord

Ongeveer 100 christenen namen afgelopen weekend in het centrum van de stad Fulda in Duitsland deel aan een oecumenisch mars voor het recht op leven van het ongeboren kind. Linkse demonstranten stopten de christenen twee keer.

Uw mening: 100-Abortus dient verboden te worden!

Het oecumenisch gebedsnetwerk "EuroProLife" had de mars georganiseerd onder het motto ‘1.000 kruisen voor het leven’. De demonstranten droegen biddend witte houten kruisen met zich mee, om zo te wijzen op het feit dat elke werkdag in Duitsland 1.000 ongeboren kinderen worden gedood.

De voorzitter van "EuroProLife" Wolfgang Hering zei dat de tegendemonstratie niet was aangemeld. De deelnemers aan de mars werden gestopt met sit-ins en spreekkoren. Ze riepen onder andere: "Had Maria een abortus ondergaan waren jullie ons bespaard gebleven."
 
De politie stopte de blokkade voor de eerste keer na 30 en de tweede keer na 15 minuten. Hering was verrast door de tegendemonstratie. Sinds 2006 organiseert "EuroProLife" ieder jaar in Fulda een mars tegen abortus. Tot nu toe zijn er nooit protestacties geweest.

Reageren


Otto

07-09-2016 04:55
Ware christenen zullen het steeds moeilijker krijgen ook in Europa, als je het zuivere woord van God gaat brengen, dan wordt je aangeschoten wild, want het christendom in het westen wordt steeds humanistischer, maar draag je het ware woord van God uit de bijbel uit, nou dan krijg je vele tegenstanders, maar dat is al door Jezus gezegd, dus bovenstaande grove opmerkingen verbazen mij niets, het zal nog erger worden!!!