#Tb 15 euro gift
Enquête: 003-Ik geloof dat het scheppingsverhaal letterlijk waar is. Ja Nee

Zending

Ruim 2 ton voor prediking Afrika

Met zijn inzamelingsproject ‘Operatie Romeinen 10:14’ heeft de organisatie Go and Tell van de charismatische prediker David de Vos €213.624 bij elkaar gekregen. Meer dan vijfhonderd mensen, onder wie iemand die een ton doneerde, gaven geld voor een geluidsinstallatie en andere attributen ten behoeve van prediking in Openlucht meetings in Afrika.
 
“Ons doel was in eerste instantie om €350.000 voor het project te fundraisen,” zei de Vos. “Maar door een aantal aanpassingen hebben we flink kunnen besparen. Zo zullen we nog niet met onze eigen vrachtwagen gaan werken. Daarnaast heeft God een aantal bijzonder getalenteerde mensen op ons pad gebracht, die zich met verstand van zaken belangeloos inzetten voor dit project. Dit scheelt enorm in de kosten.”
 
Hij ziet in de gang van zaken een bevestiging van wat God naar zijn zeggen in zijn hart legde. Eind deze maand gaat alles met een schip richting Afrika. “Het schip heeft een lange route af te leggen. Daarnaast moeten de spullen veilig door de douane komen en uiteindelijk belanden in de handen van de juiste mensen”, zegt de Vos, die om gebed voor het transport heeft gevraagd.


Reageren