#Tb 15 euro gift
Enquête: 003-Ik geloof dat het scheppingsverhaal letterlijk waar is. Ja Nee

Uw mening

037 ‘Gekste dingen in duistere wereld te verwachten’

Vijftien jaar na het dramatische instorten van de Twin Towers in New York en de instorting van het door geen vliegtuig geraakte WTC 7 - Nine Eleven - weet Peter Slagter het in zijn blad Amen zeker: Er was sprake van een gigacomplot. Hij verwijst naar tal van geleerden, onder wie lucht- en ruimtevaatdeskundige dr. Ir. Coen Vermeeren van de TU Delft, die vindt dat er geen enkele twijfel bestaat over een dergelijk complot.

Slagter, die er aan herinnert dat een BBC-verslaggeefster 20 minuten voordat WTC 7 instortte dat al meldde, verwacht mogelijk iets dergelijks rond de Amerikaanse verkiezingen. Het kan namelijk zijn dat Hillary Clinton (‘een vrouw met pikdonkere kanten’) noch Donald Trump president wordt. Er zou bijvoorbeeld een ramp, aanslag of moord kunnen gebeuren, waardoor Obama de staat van beleg afkondigt en voorlopig aan de macht blijft. “Het lijkt een horrorscenario, maar volgens sommigen niet onmogelijk. We gaan het zien,” schrijft Slagter.

Bizar
Het klinkt allemaal bizar, maar we leven ook in een bizarre wereld, waarin duistere machten werkzaam zijn, zegt hij. Wie bedenkt dat heel het wereldgebeuren onder invloed staat van duistere machten onder leiding van satan, moet van zulke dingen volgens hem niet vreemd opkijken.

“We weten dat satans plan is: wereldheerschappij. Er is dus een nieuwe wereldorde nodig, waarin plaats is voor een overkoepelende regering. En zoiets gaat niet vanzelf. Mensen zijn gesteld op hun (eigen) vrijheid, e.d. Daarom zijn ingrijpende gebeurtenissen nodig: oorlogen, rampen, geweld, noem maar op. Chaos creëren en van daaruit roepen dat er maar één oplossing is: een centraal geleide regering, zodat de problemen van de mensheid eenvoudiger kunnen worden opgelost. Klinkt goed op zich, maar als die regering bestaat uit mensen die God niet willen kennen, is het oppassen geblazen.”

In dat streven is alleen plaats voor macht en rijkdom, niet voor liefde en gerechtigheid, zegt Slagter. “Daarom kunnen we de gekste dingen verwachten. De Bijbel zegt zelfs dat wereldleiders in de eindtijd bezeten zullen zijn in hun streven naar macht.”

Koning komt
Ook al is het zover nog niet, men moet zich over niets verbazen, meldt de auteur. Maar wat er ook gebeurt, gelovigen hoeven niet radeloos te zijn, laat hij er op volgen. “Want God, onze hemelse Vader, heeft zijn plan in Zijn Woord ontvouwt. En laten we eerlijk zijn: dat ziet er prima uit. Op Zijn moment zal de Heere ingrijpen in de gang van zaken in deze wereld. Hij zal de vijand teniet doen en Zijn rijk van gerechtigheid en vrede oprichten op aarde. Dan zullen er geen geheimen meer zijn, geen verborgen politieke agenda’s of geheime genootschappen en wat dies meer zij. Alles wordt aan het licht gebracht. De machtigen der aarde zullen moeten buigen voor de rechtvaardige Koning der koningen.”

Uw mening: 037-Ik geloof dat Jezus spoedig komt!

Reageren


Moi

03-10-2016 11:08
De komst van de antichrist en zijn centraal geleide wereldregering kan heel snel al plaatsvinden. Bijv. een nieuwe financiële crisis t.g.v. de ernstige financiële problemen bij Deutsche Bank, of een grote oorlog in het Midden-Oosten kan al genoeg zijn om hem aan de macht te doen komen. Lees de artikelen op http://appie.abspoel.nl/ maar eens, dan wordt je het wel duidelijk hoe dichtbij wij de Nieuwe Wereld Orde al genaderd zijn.

Otto

29-09-2016 07:07
In deze wereld vol van onrecht/ hebzucht/ abortus/ overspel/echtscheidingen/losbandigheden/ leugens/manipulatie/ enz daar zal een einde aankomen, en God zal zelf bij de mensen gaan wonen, wat een heerlijk vooruitzicht.

fokko

26-09-2016 12:52
Dit gaat zeker gebeuren , de tijden zijn in Gods hand. Maar gelovigen hebben Hoop!!! en Zekerheid!!!

Wouter

25-09-2016 02:01
Yeshua!!! Komt !!! Heel snel!!!