#Tb Beter dan Ivoor of goud
Enquête: 064-Ik vind het goed dat vrouwen in kerken voorgaan! Ja Nee

Binnen/buitenland

Dag over christelijk werkgeverschap gecanceld

Wegens een te laag aantal aanmeldingen gaat de door MissieNederland (voormalige EA-EZA) georganiseerde inspiratiedag over Goed Werkgeverschap niet door. Toch gaat de organisatie graag met directeuren, HRM-ers en kerkleiders in gesprek over werkgeverschap. Op 1 november houdt zij daarover een rondetafelgesprek op haar kantoor (10:00-12:30 uur).

Dr. Tom van de Belt leidt het gesprek aan de hand van een lezing met de titel: 'De twijfel de baas - Bijbelse basis voor goed werkgeverschap, HRM en leiderschap'.

Volgens Van de Belt moeten kritische zelfreflectie en bescheidenheid een christelijke werkgever of gemeenteleider kenmerken. "Steeds moet de vraag zich opdringen: ‘Heb ik het goed gedaan? En heb ik het goede gedaan? Heb ik de medewerkers en leden tot hun recht laten komen, heb ik hen recht gedaan en erkenning gegeven?"

MissieNederland: “Praat en denk met ons mee en schroom niet om je eigen cases in te brengen. De ochtend is interessant voor zowel directies en HRM-medewerkers van christelijke organisaties als gemeentes en kerkgenootschappen.“ Er zijn 40 plekken beschikbaar. Aanmelden via: www.missienederland.nl/werkgeverschap


Reageren