#Tb 15 euro gift
Enquête: 099-Is seks voor het huwelijk toegestaan? Ja Nee

Christenvervolging

Beroep Asia Bibi verdaagd

Na meer dan zeven jaar in de gevangenis, is het proces tegen de eerste Pakistaanse christelijke vrouw die ter dood veroordeeld werd voor godslastering, door de rechtbank uitgesteld. De roep om haar dood is daardoor echter niet minder geworden. 150 islamitische leiders riepen de regering op haar op te hangen, ongeacht de uitkomst van het proces.

Aasiya Noreen, kortweg Asia Bibi (51 jaar), die in de gevangenis zit sinds de zomer van 2009, werd gearresteerd voor naar verluidt het beledigen van de profeet van de Islam toen ze water aanbood aan een moslim medewerker. Twee jaar geleden, verklaarde de Lahore rechtbank dat ze haar verzoek om een nieuw proces op technische gronden moesten afwijzen.

Reageren


Otto

14-10-2016 05:08
Laat nu eens Galaten 6 vers 10 gaan leven bij de christenen in Nederland, en vooral bij de christelijke politieke partijen, om Asia Bibi naar Nederland toe te halen, want als dit proces verkeerd loopt, wordt deze vrouw opgehangen. Laten wij nu echt in actie komen voor het te laat is, en blijf bidden voor haar, en zoveel andere, die vervolgd worden

G Kommers

14-10-2016 11:49
Als eerder genoemd adres niet werkt, probeer dan dit adres: parepthehague@mofa.gov.pk

Kommers

14-10-2016 11:35
Laat een ieder mails sturen naar de Pakistaanse ambassade om haar vrijlating te bepleiten.Adres: info@pakembassy.nl