#Tb 15 euro gift
Enquête: 118-Moeten christenen Joodse feesten vieren? Ja Nee

Buitenland

Rick Joyner kiest voor ‘pro life’ Trump

De in charismatische kring als een ‘profetische stem’ beschouwde evangelist Rick Joyner, leider van Morning Star Ministries, vindt dat door abortus toe te staan Amerika de poort van de hel heeft geopend. Hij wil die via de komende verkiezing van een president sluiten. Volgens hem is Donald Trump de ‘pro life’ kandidaat, op wie christenen zouden moeten stemmen.

‘Abortus is de grootste poort van de hel, waardoor dood, doodscultuur en geweld ons land binnen komen”, zegt Joyner op Facebook. Hij vergelijkt de situatie met die in het Duitsland van de dertiger jaren, waar verplichte abortussen werden ingezet om ‘ongewenste’ mensen te mijden. Later ontaardde dat in het doden van iedereen die men niet wenste in de samenleving.

“Deze doodscultuur sluipt nu ons land binnen en brengt alle levens in gevaar als wij de poort niet snel sluiten”, zegt Joyner, die zegt zijn stem te zullen toevoegen aan die van de ‘vele geestelijke leiders’, die voor Trump kiezen. “De grootste natie op aarde zal ook een van de grootste culturen van respect voor het leven moeten zijn.” De methoden om abortus toe te passen noemt hij “onbegrijpelijk wrede martelingen en moord op de meest onschuldige en hulpeloze levende mens“.

Vannacht het laatste debat tussen Clinton en Trump!

Reageren


Theo

25-10-2016 12:03
„De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.“

Hoe kunnen sommige mensen toch dwaas praten . Een christen hoort Jezus na te volgen ! Dit houdt oa in strijden tegen het kwaad en het goede ( bijbels gezien ) te bevorderen . Zeggen dat een christen geen politiek moet bedrijven is niet alleen dom
Maar onverantwoordelijk. Door mensen met zo'n houding is in Duitsland , Hitler aan de macht gekomen. Je verschuilen achter " God heeft het dan blijkbaar zo gewild is hetzelfde als wat de Moslims zeggen " inch Allah " Shame on you !

John

23-10-2016 09:31
@ Ja, het gaat er maar om wat je bestudeert. Volgens mij zegt de Bijbel nergens dat wij aan politiek moeten doen, hoewel degenen die zich daarin wel verlustigen van mij best mogen. Maar op dit moment wordt heel de wereld geleid door de duivel (in duisternis) en bemoeit God Zich met de Gemeente, het volk dat hij verzamelt voor zijn naam. Niet met naties, zoals Amerika. Maar ik weet dat de meningen daarover verdeeld zijn en men door een politieke keuze denkt Gods plannen te realiseren.

Theo

19-10-2016 11:19
„De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.“
??Prediker? ?10:2? ?NBG51??

„Hoort dit toch, gij dwaas en verstandeloos volk, dat ogen heeft zonder te zien en oren zonder te horen:“
??Jeremia? ?5:21? ?

Wie de schoen past , trekke hem aan !

denis

19-10-2016 10:56
John heeft gewoon gelijk... het is kiezen tussen twee kwaden. En wie is de vader van het kwaad? Maakt het dan nog uit wie er meer of minder kwaad is? Nee.

Deze wereld ligt in de hand van en wordt geregeerd door de satan. En mensen die zich politiek inzetten voor deze wereld (hoe goed bedoeld ook) zijn in feite, vaak zelfs zonder het te beseffen, zijn werktuigen

Gods koninkrijk is niet van deze wereld.. dus waarom zou je stemmen voor een van die koninkrijken van zijn tegenstrever?

Theo

19-10-2016 07:37
Beste John , ik zie dat jij niet echt Studie hebt gemaakt van de gevolgen voor de christenen wereldwijd en in met name de USA als Hillery gekozen wordt . Ik raad je aan om hier eens goed naar te kijken dan praat je wel anders! Trump en zeker Pence zijn tegen abortus en zullen ervoor zorgen dat een conservatieve rechter wordt benoemd bij de suprème court . Eigenlijk is dat nog het belangrijkst want deze mensen worden voor hun leven benoemd en niet voor 4 jaar . Bij Hillery is het hek van de dam en zijn ( echte ) christenen vogelvrij. Bij Hillery weet je dus met zekerheid dat je voor de duivel ( in ) kiest en bij Trump ( met al zijn fouten ) kies je in ieder geval tegen duivelse maatregelen . Wil je overigens niet zo denigrerend doen ? Dat zou je sieren .

John

19-10-2016 01:40
Zal wel vloeken in de kerk zijn, maar nu zie je armzaligheid van christenen die zich met politiek bemoeien in een duistere wereld die wordt geregeerd door de 'god dezer eeuw'. Is er trouwens verschil tussen rechtstreeks of met een omweg voor de m duivel kiezen?

Theo

19-10-2016 10:22
Trump mag controvers zijn en ik ben persoonlijk niet gelukkig met uitspraken van hem maar hij heeft een zeer goede running mate in Pence , een voor zover te zien oprechte christen . Een ding is zeker iedere Christen ( althans , die zichzelf beschouwt als christen ) die op Hillery Clinton stemt , stemt direct voor de duivel . Het is te hopen dat velen dat zullen beseffen anders is Amerika en de wereld ( geestelijk) verloren .

Willem-de-Boer

19-10-2016 06:51
Als de Democraten werkelijk het Witte Huis hadden willen behouden, dan hadden ze Bernie Sanders als kandidaat moeten aanwijzen. Sanders had een goede kans gemaakt tegen Trump. Nu gaat Trump de verkiezingen winnen omdat te veel mensen (terecht) de corruptie van Clinton wantrouwen. Ook tijdens de campagnes blijkt steeds weer dat Clinton met haar clichés geen volle zalen weet te trekken, in tegenstelling tot Trump. Maar die verkoopt dan ook geen clichés.