#Tb 15 euro gift
Enquête: 099-Is seks voor het huwelijk toegestaan? Ja Nee

Buitenland

Evangelicals: president mag schavuit zijn

Maar liefst 72 procent vindt dat als een politicus in zijn vrije tijd 'moreel over de schreef' gaat, dat niet hoeft te betekenen dat hij of zij zich als sheriff, gouverneur of president ook immoreel zal gedragen. De lankmoedigheid is opvallend: vijf jaar geleden maakte nog maar drie op de tien evangelicals zo'n scherp onderscheid tussen privé-leven en bestuurlijk handelen.

Klik hier om het artikel van Robin de Wever op de site van Trouw te lezen!

Reageren


Theo

21-10-2016 09:07
Het is niet meer dan juist en wijs dat evangelicals voor Trump stemmen met helaas zijn vele fouten ! ik zie dat jij niet echt Studie hebt gemaakt van de gevolgen voor de christenen wereldwijd en in met name de USA als Hillery gekozen wordt . Ik raad je aan om hier eens goed naar te kijken . Trump en zeker Pence zijn tegen abortus en zullen ervoor zorgen dat een conservatieve rechter wordt benoemd bij de suprème court . Eigenlijk is dat nog het belangrijkst want deze mensen worden voor hun leven benoemd en niet voor 4 jaar . Bij Hillery is het hek van de dam en zijn ( echte ) christenen vogelvrij. Bij Hillery weet je dus met zekerheid dat je voor de duivel ( in ) kiest en bij Trump ( met al zijn fouten ) kies je in ieder geval tegen duivelse maatregelen .

M. van Putten

21-10-2016 10:01
Een poll in week 42 van 2016 toont dat 77% van de 'evangelicals' op 8 november a.s. voor Trump zal stemmen. Maar wat zijn 'evangelicals'? Duidelijk is wel dat ze vaak nogal 'afwijken' van de Europese christenheid. Zo zijn ze eerder puriteins, dissident en rechts-conservatief of juist pacifistisch-traditioneel.