#TB 15 euro gift voor Uitdaging
Enquête: 059-Is Israël Gods uitverkoren volk? Ja Nee

Binnen/buitenland

Laatste campagneweek voor Trump en Clinton

Volgende week gaan de Amerikanen naar de stembus om een nieuwe president te kiezen. Ook in die laatste campagneweek wordt nog alles onder een vergrootglas gelegd, ziet journalist Riekelt Pasterkamp. "Elke tegel wordt omgekeerd of de kandidaat in het verleden iets verkeerd heeft gedaan, of iets achtergelaten heeft."

Klik hier om het artikel te lezen en het interview te horen op de website van Groot Nieuws Radio!

Reageren


Theo

06-11-2016 08:46
„Antwoord een zot naar zijn dwaasheid, opdat hij niet wijs zij in eigen oog.“
??Spreuken? ?26:5? ?NBG51??
http://bible.com/328/pro.26.5.nbg51

denis

05-11-2016 11:14
een christen hoeft maar 1 keer in zijn/haar leven te stemmen en dat is op Gods koninkrijk. Hier moet je je als christen van stemmen onthouden... het is immers kiezen tussen twee kwaden. Wie is de inspirator van het kwade? Alle koninkrijken en hun regeringen op deze wereld behoren satan toe. Dat kan een ieder lezen in het evangelie. Hij bood Jezus immers al die koninkrijken op aarde aan. Jezus zei toen niet.. van'.. "hee satan die koninkrijken zijn niet van jou!"..... met andere woorden.. je kunt niet iets weggeven wat niet van je is. Jezus zelf leerde ons dat Gods koninkrijk geen deel is van deze wereld. Wie op een koninkrijk in deze onvolmaakte wereld stemt... stemt indirect op degene die aan de wieg staat van deze onvolmaakte wereld.

Theo

02-11-2016 04:59
Beste Willem , op jouw commentaar kan ik alleen maar Amen zeggen ! Het is werkelijk zeer tragisch dat het belangrijkste land van de wereld te kiezen heeft tussen worse and worst ! Killery is 100% zeker " worst " en als een christen voor haar kiest , kiest hij of zij letterlijk voor de duivel (in) . Trump ben ik persoonlijk ook niet blij mee maar hij kan een aantal duivelse maatregelen tegenhouden cq niet uitvoeren . ( planned parenthood subsidies , praktisch totale vrijgave van abortus door Killery etc ) . Laten we bidden voor de USA . Gelukkig mogen wij weten dat wat er ook gebeurt , God alles in zijn Hand heeft !

Willem-de-Boer

02-11-2016 09:26
De laptop van de meest vertrouwde assistent van Clinton, Huma Abedin tevens haar lesbische partner, bleek zoveel verdacht materiaal te bevatten, dat de FBI al direct besloot het onderzoek naar Clinton te heropenen, hoewel dat al afgesloten was. Alleen als deze verdenkingen toch ongegrond blijken, heeft de FBI de wet (de Hatch Act uit 1939) overtreden. In alle andere gevallen hebben ze juist alert gereageerd op het opduiken van verdacht materiaal. Wen alvast aan de naam: Lolita Express. Dat is een vliegtuig van een hedgefund manager waarin tijdens de vlucht door hooggeplaatste vriendjes van die manager sex met kinderen werd bedreven. Een van die vriendjes is, u raadt het waarschijnlijk al, Bill Clinton. Maar ook Hillary zou een rol hebben gespeeld met het aanwerven van meisjes in de leeftijd van 12 tot 16 jaar. Verder is al gebleken dat mevrouw Abedin, een moslima, banden onderhield met diverse islamitische organisaties die als terroristisch bekend staan, zoals Hamas en de Moslim Broederschap. En waarschijnlijk bevinden zich ook alle eerder door Clinton vernietigde e-mails (vernietigd nadat het congres haar had gesommeerd deze e-mails te overhandigen) zich op de computer van haar assistent Abedin. We komen er dus straks achter waarom Clinton deze e-mails niet wilde overhandigen. Het is dus beter dat mevrouw Clinton de verkiezingen van volgende week niet wint, want dan hebben de VS een president waar een strafrechtelijk onderzoek tegen loopt die waarschijnlijk al na korte tijd moet worden afgezet vanwege de zaken die dan aan het licht gekomen zijn. Gelukkig is er nog een andere kandidaat.