#Tb 15 euro gift
Enquête: 099-Is seks voor het huwelijk toegestaan? Ja Nee

Buitenland

Getuigenis van Trump’s vice president

Mike Pence wordt vice president van de Verenigde Staten. Hij is een overtuigd christen.

Klik hier voor zijn getuigenis!

Voor de mensen die het Engels niet zo goed machtig zijn hebben wij zijn introductie voor u vertaald.

Hallo, ik ben gouverneur Mike Pence

Ik weet niet zo goed hoe ik mij aan u kan voorstellen.
De introductie die ik het liefst gebruik is kort: ik ben christen, conservatief en republikein. In die volgorde.

Het is een voorrecht voor mij dat ik als medegelovige iets met u mag delen.

Ik weet dat ieder van ons zijn eigen verhaal heeft over hoe we tot geloof zijn gekomen. Ik ben opgegroeid in een gezin waar geloof belangrijk was. We gingen 's zondags naar de kerk en baden voor de maaltijden. Maar dat geloof werd persoonlijk toen ik als jonge man mijn leven aan Jezus Christus gaf. Die nacht brak mijn hart vol dankbaarheid en blijdschap, toen ik mij realiseerde dat wat gebeurd is op het kruis ook voor mij geldt. Zeker delen allen hier diezelfde passie en dankbaarheid voor wat voor ons gedaan werd.

Mijn geloof is vaker getest dan ik kan tellen, maar een ding weet ik zeker: ik heb Hem meer nodig dan ooit. Hij is het centrum van mijn leven en van dat van mijn familie. Gods liefde overstijgt onze fouten en zoals altijd is Hij een bron van vernieuwing en kracht voor deze natie en voor gelovigen.

Ik geloof dat wij in deze moeilijke tijden aan een keerpunt zijn gekomen waarin allen die geloven, allen die vrijheid hoogachten, allen die de heiligheid van het leven erkennen naar buiten moeten treden en in actie komen.

Ik werk samen met Donald Trump omdat ik geloof dat hij de juiste leider is en de visie heeft om Amerika weer groot te maken. President Donald Trump zal rechters aanstellen voor de Supreme Court die onze constitutie zullen volgen en zullen opkomen voor de rechten van de ongeborenen.

Reageren


frits

12-11-2016 06:35
Mooi getuigenis. God zegent ook het volk van Amerika.