#Tb 15 euro gift
Enquête: 102-Mogen christenen organen afstaan? Ja Nee

Buitenland

Abedini: ‘Trump is Gods antwoord op gebeden’

Donald Trump is bovennatuurlijk gekozen om de VS en mogelijk heel de wereld te leiden. Dat zegt pastor Saeed Abedini, die 3,5 jaar in een Iraanse gevangenis zat wegens zijn geloof en nu terug is in Amerika waar hij in scheiding ligt.

Zijn vrouw voerde wereldwijd campagne om hem vrij te krijgen. Beiden zijn van Iraanse huize en wonen in de VS. De pastor zei al voor de verkiezingen in een visioen te hebben gezien dat Trum de president zou worden.

Volgens Abedini kreeg Trump een special roeping en zalving van God voor wat hij voor Hem moet gaan doen. “Mr. Trump zal de hele wereld, niet alleen Amerika, naar een niveau tillen dat de wereld nooit eerder heeft gezien.” De voorheen zwaar verdrukte pastor zegt te geloven dat Trump de vroegere president Ronald Reagan zal vervangen als de beste president die de VS ooit hebben gehad.

Hoewel Trum tijdens zijn campagne velen heeft beledigd, verwijst Abedini naar 1 Samuel 16:7 (‘zie zijn gestalte niet aan … de mens ziet aan wat voor ogen is, maar de Here ziet het hart aan’) als verklaring waarom Trum met succes het land kan leiden. Mensen kijken naar het verleden in mensenlevens, maar God ziet de toekomst en het verbazingwekkende plan en de roeping die Hij voor ons heeft, zegt Abedini. “Hij rust ons voor elke dag toe. U zult verbaasd zijn over de groei en het einde van het verhaal dat nu pas is begonnen voor ons land”, meldt hij op Facebook. “Wij moeten vertrouwen op wat de Heer is begonnen en ons gesteund weten door de gebeden van de laatste jaren. Ik ben blij voor deze glorieuze gang van zaken en zo dankbaar voor de keuze van de door de Heer gekozen persoon als onze president, die de soevereiniteit en voorzienigheid van de Heer laat zien. Trump is het antwoord op alle gebeden van mensen. Ik geloof dat de Heer onze gekozen president zal helpen op een bovennatuurlijke wijze vanuit de hemel.”


Reageren