#Tb 15 euro gift
Enquête: 087-Moet men bij strijd een gemeente verlaten? Ja Nee

Uw mening

098 Astrologen lagen er in 2016 behoorlijk naast

De uitkomst van voorspellingen door helderzienden, waarzeggers en astrologen was in 2016 "zeer slecht". Tot deze conclusie komt de Duitse organisatie ‘Zur wissenschaftlichen Untersuchung von Parawissenschaften’ uit Darmstadt in een analyse gepubliceerd op 15 december. Ze controleerden de voorspellingen van ongeveer 60 bekende waarzeggers.

Uw mening: 098-Ik lees wel eens horoscopen!
 
Verschillende astrologen hadden voor 2016 een stijgend aantal vluchteling aangekondigd met desastreuze gevolgen; de waarheid is dat het aantal vluchtelingen drastisch is gedaald. De uit Leipzig afkomstige Thomas Ritter meende in palmbladeren te hebben gelezen dat de Duitse regering vanwege de vluchtelingcrisis midden 2016 zou vallen. De astroloog Konrad Gruber uit Düsseldorf in Opper-Beieren zag in de sterren dat Duitse bondskanselier Angela Merkel (CDU) zou afzien van een verdere kandidatuur als Bondskanselier. Het Canadese medium Nikki Pezaro bekend voor bizarre voorspellingen lag mis met het horrorscenario dat gigantische mieren een Zuid-Amerikaanse stad zouden aanvallen.

De wiskundige Michael Kunkel uit Mainz, die deze voorspellingen uitwerkte is niet verbaasd. "Veel voorspellingen doen niets anders dan actuele gebeurtenissen herhalen en in een negatieve en angstige richting sturen."

Reageren


frits

17-12-2016 06:23
Het is allemaal occulte zooi.