#Tb 15 euro gift
Enquête: 039-Ik geloof dat er leven is na de dood! Ja Nee

Opinie

Maasbach: ‘Ons werk bespoedigt wederkomst’

De wereld mag dan bloeden uit duizend wonden door oorlogen, agressie, bloedbaden en rebellie – die maken allemaal geen einde aan de wereld. Dat zegt David Maasbach in ‘Nieuw Leven’, het blad van de door hem geleide organisatie Johan Maasbach Wereldzending. Hij verwijst naar de uitspraak van de Here Jezus dat als het nieuws over het Koninkrijk van God overal ter wereld zal zijn gebracht. ‘En dan zal het einde komen’.

“Volgens de woorden van Jezus is het de verkondiging van het evangelie van Jezus Christus. Dat wil zeggen: wij die eropuit trekken om het evangelie te verkondigen, versnellen de wederkomst van Christus.” Op die laatste gebeurtenis heeft volgens hem dus de wereldwijde evangelisatie grote invloed. Maasbach ziet daarin een grote verantwoordelijkheid die op de schouders van zijn organisatie en alle christenen rust. “Wij realiseren ons dat onze roeping en ons werk de komst van Jezus bespoedigt.”

Hij zegt dat zijn team sterk Gods tegenwoordigheid voelt als in de achterban daarvoor wordt gebeden. “Want wij vertegenwoordigen u in de vele landen waar wij met het evangelie komen. Uw gebeden en zendingsoffers maken dat allemaal mogelijk.”


Reageren