#Tb 15 euro gift
Enquête: 030-Mag een christen scheiden? Ja Nee

Binnenland

Video: Waarom voedselbanken in Nederland?

Er kunnen meer mensen terecht bij de voedselbank. Daarom wordt de drempel waarmee iemand terecht kan verlaagd. Goed nieuws, maar waarom is een voedselbank nog steeds nodig in Nederland? En de binnenvaart heeft grote hinder van de kapotte stuw bij Grave. De schade zou ongeveer 3 ton per dag zijn!

Bram Willems in gesprek met Theo Nieuwboer van de Voedselbank in Apeldoorn en Wilco Volker van het Bureau Voorlichting Binnenvaart over het ongeluk in Grave.

Reageren


hallo

13-11-2017 12:42
hallo

Otto

06-01-2017 05:39
Het is werkelijk een schande, dat er in Nederland voedselbanken bestaan. Nederland is een zeer rijk land, ja alleen voor de hoogopgeleiden, maar voor de lagere klasse is er in dit rijke land niets ten goede gekomen. Door dit kabinet met steun van de CU/SGP is het verschil nog eens extra toegenomen met 24% ten voordeel van de hoge elite. Mensen die chronisch ziek zijn moeten ook nog eens 385 euro betalen aan eigen bijdrage, dus voor een chronisch echtpaar geldt dus 770 euro, terwijl D'66 en het CDA voor twee jaar geleden nog 500 euro aan eigen bijdrage in hun programma hadden staan, en dan praat men over barmhartigheid, dit is zo gehuichel de mindere in de samenleving zijn de klos, en wie er ook aan de macht komt, en hoe vroom hun woorden ook zijn, al de kosten van vluchteling, enz wordt op de mindere in de samenleving verhaald. En dan nog zo mooi praten over de voedselbank(en voor de vrijwilligers daar mijn petje af) is een politiek praatje, die heel mooi klinkt maar o zo geraffineerd is, en dat noemt men politiek beleid, niet voor niets worden de worden beleid, en debiel met dezelfde letters gevormd, daarom al ga ik nooit meer stemmen, want ik ben dit gehuichel zo zat, en let op in de toekomst zal de mindere in de samenleving het nog moeilijker krijgen, maar dat zal de politiek niet raken, als zij hun zelf, en hun gezin kunnen onderhouden, en hun kinderen laten studeren dan zal hun leven goed zijn, daarom stel je vertrouwen maar nooit op mensen, hoe mooi ze ook praten, er zal eens gerechtigheid komen, die alles op deze wereld aan het licht zal brengen, en echte gerechtigheid gaat brengen, en daar mogen wij naar uitzien