#T - Grootsgedrukt
Enquête: 018-Mijn kerk of gemeente neemt de zendingsopdracht serieus! Ja Nee
Agenda:   Conferenties & Cursussen ||  Concerten ||  Evenementen ||  Bericht aanbieden

Binnen/buitenland

Tienerevent Like Jesus 3 oktober

Op zaterdag 3 oktober vindt voor de derde keer het tienerevent Like Jesus plaats in de Amstelhal Borchland te Amsterdam. Like Jesus is hét event voor tieners van 12 t/m 17 jaar. Het event start begin van de middag en duurt tot in de avond. Tieners kunnen deelnemen aan verschillende leuke activiteiten, maar de focus is vooral op de diensten om daarin samen Jezus te ontmoeten.

Like Jesus is een dag waar tieners en tienergroepen samen met elkaar hun geloof mogen beleven en vieren. De diensten zijn een knallend feest met o.a. de aanbiddingsband van het tienerprogramma van Opwekking. Daarnaast zullen de verschillende sprekers de tieners toerusten en uitdagen om in hun dagelijkse leven met God te wandelen. Zo is Like Jesus een afwisselend event waarin tieners zowel de verdieping in hun geloofsleven kunnen vinden als waar ze elkaar kunnen ontmoeten en verschillende activiteiten kunnen doen.

De eerdere edities van Like Jesus werden druk bezocht. Zo verwacht de organisatie dat er ook dit jaar weer meer tieners naar het event zullen komen. Daarom geldt het advies om er op tijd bij te zijn, want vol = vol. Opgeven voor Like Jesus kan via www.likejesus.nl. Tot 1 september is er korting op de entreeprijs. Stichting Go and Tell organiseert dit event in samenwerking met Youth&I en Opwekking in de Amstelhal Borchland te Amsterdam.

Reageren


Benjamin

08-08-2015 03:24
Ik was er vorig jaar voor het eerst en ik had toen 2 gratig kaartjes gewonnen voor like jesus dit jaar.
Ik ga er heen met abia(een hele goede vriend en beide vol van God)