#T - Grootsgedrukt
Enquête: 018-Mijn kerk of gemeente neemt de zendingsopdracht serieus! Ja Nee
Agenda:   Conferenties & Cursussen ||  Concerten ||  Evenementen ||  Bericht aanbieden

Binnen/buitenland

Joyce Meyer in uitverkocht Ahoy

Stichting Geloven in Rotterdam maakt bekent dat de reguliere kaarten voor Joyce Meyer uitverkocht zijn.

Op 9 mei 2015 zal Joyce Meyer voor een uitverkocht Ahoy haar opwachting maken. "We zijn altijd uitgegaan van ongeveer 8.000 bezoekers, maar nu al over de 10.000 is natuurlijk erg mooi" aldus Nico Rijsdijk, voorzitter van Stichting Geloven in Rotterdam en organisator van het evenement.
 
De Stichting maakt tevens bekend dat zij alle sponsor aanvragen die zijn gedaan door mensen die graag de conferentie bij wilde wonen maar dit financieel niet konden betalen, hebben gehonoreerd. Dit betekent dat ruim 100 personen kosteloos deze conferentie bij kunnen wonen waar dit anders voor hen niet mogelijk was geweest.

Joyce Meyer o.a. bekend van haar tientallen boeken en Tv-uitzendingen die zichtbaar zijn op SBS6 en het digitale kanaal Family 7 is één van de meest gevraagde praktische Bijbelleraren in de wereld. Haar boeken hebben miljoenen mensen geholpen bij het vinden van hoop en herstel door Jezus Christus. Met haar openhartige stijl van communiceren deelt ze haar ervaringen, zodat anderen ervan kunnen leren.

In de loop der jaren, heeft God Joyce veel mogelijkheden gegeven om haar getuigenis en de levens veranderende boodschap van het evangelie te delen. Met een verleden van seksueel misbruik in haar jeugd en met ervaringen uit het gewone dagelijkse leven, leerde Joyce door Gods genade omgaan met het leven. De vreugde om in overwinning te leven door Gods Woord wil ze op haar beurt doorgeven.

Reageren


waldens

07-05-2015 08:49
Opmerkelijk dat op 4 en 5 mei Joyce Meyer een conferentie in London heeft gedaan van Alpha Leadership samen met de persoonlijke predikant van de Paus in Rome, een rooms-katholiek bisschop en een rooms-katholiek monnik die internationaal het rooms-katholieke geluid verkondigt.