#Tb 15 euro gift
Enquête: 027-Verdringt muziek Gods Woord? Ja Nee

Christelijke media

Groot Nieuws Radio krijgt ruimer huis

Ruimte om bands, artiesten en publiek te ontvangen en complete concerten te organiseren. Dat krijg Groot Nieuws Radio allemaal in een nieuw gebouw, waar het in mei heen verhuist. De organisatie blijft wel Veenendaal, maar vestigt zich in ‘de Troubadour’.
 
Uitzending van Groot Nieuws Radio komen nu al bijna tien jaar uit de studio aan de Einsteinstraat in Veenendaal. In ‘de Troubadour’ komen een ruimere hoofdstudio en twee productieruimtes. Het gebouw wordt gedeeld met muziek-, dans- en theaterschool Elevate, waar bekende muzikanten als Bert Bos (Trinity) en Peter Dijkstra (Sela) les geven. Er kan gezamenlijk gebruik gemaakt worden van een bestaande studio- en bandruimte.

“Deze nieuwe locatie biedt veel nieuwe kansen”, zegt directeur Wilfred Hardeman. “We krijgen de mogelijkheid bij speciale uitzendingen de deuren van de studio open te zetten voor luisteraars. Ook kunnen we concerten voor onze vrienden organiseren.”

De reclame-inkomsten en giften van de achterban en een actieve businessclub groeiden volgens hem vorig jaar. De verhuizing wordt mede mogelijk gemaakt door bijdragen van businessclubleden. Ook eerder gemaakte reserveringen worden voor dit doel gebruikt.


Reageren