#Tb 15 euro gift
Enquête: 074-Ik vind christelijk onderwijs belangrijk! Ja Nee

Mensen

Cerullo beleefde wonderlijkste genezing zelf

Het grootste wonder dat genezingsprediker Morris Cerullo ooit heeft gezien, was de genezing van zichzelf, zegt hij. Een jaar geleden werd hij getroffen door een ziekte die een van zijn benen lam legde. Volgens het Amerikaanse blad Charisma klopte de dood duidelijk aan zijn deur en konden artsen niets doen tegen wat ´vasculitis´ wordt genoemd.

Na tien maanden bedlegerig te zijn geweest, waarin reizen en lopen onmogelijk was, ontving hij een bovennatuurlijk wonder ut Gods hand, zegt hij zelf. “Dit is waarschijnlijk het grootste wonder dat ik in mijn hele leven heb gezien”, zegt de 85-jaruge prediker. “Ik zag duizenden en nog eens duizenden mensen wonderbaarlijk worden genezen, maar niet zoals dit. Ik was opgegeven door artsen. Ik was kreupel en een rolstoel gebonden gedurende een jaar.”

Tegelijk met het wonder vertelde God hem dat hij het de wereld moest laten zien, voegt hij er aan toe. God zou hebben gezegd: “Als je vertelt over dit wonder en het laat zien, zal Mijn genezende aanwezigheid er zijn om hen te genezen die mij wonderkracht nodig hebben.”

Sindsdien heeft Cerullo gepredikt in Panama, Brazilië, Ecuador, Nigeria, Congo, Zimbabwe, Israël, Sri Lanka, India, Mexico en nu reist hij door het Midden-Oosten voor een tweeweekse campagne, alsmede door Afrika, waar hij onder meer Oeganda, Tanzania, Kenia en Ethiopië bezoekt. Hij heeft ook een ‘nacht van wonderen’ voor Amerika aangekondigd en gaat later naar Europa.

Uw mening: 046-Ik geloof dat God genezingsdiensten gebruikt om mensen te genezen!

Reageren


Riaan vanRensburg

19-02-2017 11:36
De vraag is eerder:
"Hoe zou Meneer de Boer Jézus vinden?!"
ZIJN ´showelementen´ waren noch veel meer
spectacular . .

Willem-de-Boer

19-02-2017 09:14
De Pinksterbeweging in Nederland is begonnen met de campagnes van deze man op het Malieveld in Den Haag in ik meen 1956. Hij werd vertaald en bijgestaan door Johan Maasbach. Het showelement was beiden niet vreemd. Ik heb de indruk dat dit nog steeds het geval is. Het Evangelie als circusnummer. Hoe zou Jezus dit vinden?