#T - Grootsgedrukt
Enquête: 009-Israël moet een Palestijnse Staat toestaan. Ja Nee

Binnen/buitenland

Concert kinder- & tienerkoor Jedaja uit Ede

Kinder- en tienerkoor Jedaja geeft op zaterdagavond 23 mei een concert met ongeveer 35 enthousiaste kinderen. Ze zingen diverse spetterende en ontroerende liedjes.

'Alleen is maar alleen, samen is veel leuker. Ben je graag samen met je familie of je vrienden? En waar ga je heen als je verdriet hebt? Zoek je God dan? Zorgen we ook voor de ander die het niet zo goed heeft als wij? Daar gaan de liedjes over.'

Christelijk kinder- en tienerkoor Jedaja - de naam betekent 'de Here loven' - bestaat sinds 2007 en is niet meer weg te denken uit Ede. Het begon met een klein groepje, maar inmiddels zitten er bijna zeventig kinderen op het koor. Er is dit jaar weer veel werk van de visuele aankleding gemaakt. Er wordt gezongen, gerapt en gedanst. Het belooft een afwisselende show te worden'.

“Zingen is laagdrempelig voor kinderen”, zegt dirigent Wilna Grandia. ,,Het komt uit je hart, zonder dat je er zelf woorden aan hoeft te geven.” Op de repetities - elke dinsdagmiddag - raakt ze vaak spontaan met de kinderen in gesprek over hun leven en hun geloof.

Het concert begint om 19.00 uur op camping 't Beloofde Land. De zaal gaat open om 18.45 uur. De kaartjes kosten twee euro voor campinggasten en vier euro voor bezoekers. Ze zijn verkrijgbaar aan de grote zaal.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Luuk Timmer.
Telefoon: 0342-472942
Website
Email: kantoor@beloofde-land.nl


Reageren