#TB 15 euro gift voor Uitdaging
Enquête: 095-Ik bid regelmatig voor vervolgde christenen! Ja Nee

Binnen/buitenland

Kerkleidster Paula White trouwt derde man

Paula White (49), leidster van de megakerk New Destiny Christian Center (NDCC) in Apopka (bij Orlando in Florida) is nu voor de derde keer getrouwd. Deze keer met de in Chicago geboren rocker Jonathan Cain. Zij scheidde twee keer eerder en zegt een geweldig gezegend huwelijksweekend met Cain achter te rug te hebben. Cain werd vooral bekend door het door hem geschreven nummer ‘Don’t stop Believin’ met zijn band.

White die ook tv-shows leidt en tal van boeken heeft geschreven, is niet onomstreden. Zij scheidde van haar eerste man Dean Knight, met wie zij heel jong was getrouwd en een zoon heeft, na tot geloof te zijn gekomen. In 2007 scheidde ze van Randy White, haar tweede echtgenoot. In 2011 werd zijn gekozen als senior voorganger van de door de overleden Zachery Tims gestichte megakerk in Florida. De weduwe van Tims trachtte dat via een rechtszaak te voorkomen, omdat zij met haar man en vier kinderen samen de kerk had gesticht en ook leden tegen de benoeming waren.

Op dat moment was White ook senior pastor van de Without Walls International Church. De leiding daarvan gaf zij later over aan haar ex-man Randy. De tv-uitzendingen worden geproduceerd door haar eigen organisatie Paula White Ministries. Voor haar onder meer humanitaire werk ontving zij tal van onderscheidingen.

Zij werd als Paula Michelle Furr geboren in 1966 uit een aan alcohol verslaafde moeder en een vader die zelfmoord pleegde, omdat hij niet de voogdij over het kind kreeg. Haar ouders scheidden toen zij negen was. In 1984 kwam zijn tot geloof.

Reageren


Frank

13-05-2015 11:44
Dat Paulus in Galaten zei dat Petrus huichelde, was misschien ook niet opbouwend ....

Jan Willem

13-05-2015 09:20
Dit type berichten lijken me niet erg opbouwend. Wat is het doel ervan?

ellen

11-05-2015 02:59
dit is nu weer typisch nederlands uitgemeten iemand zijn/haar achtergrond openbaren.
De Bijbel zegt wat gaat het u aan volgt gij mij, ieder person zal persoonlijk rekenscap af moeten legeen voor Onze Vader, stop met deze berichten en geef alleen door wat opbouwend is.