#Tb Beter dan Ivoor of goud
Enquête: 064-Ik vind het goed dat vrouwen in kerken voorgaan! Ja Nee

Binnen/buitenland

Geen pinautomaat voor Navigators

Net als alle religieuze instellingen kan ook de studentenvereniging van de Navigators geen op afstand te bedienen pinautomaat kopen van het bedrijf Payleven. Heel even was dat bij de organisatie in gebruik voor een door haar georganiseerde theatervoorstelling, waar via een pincode entreebewijzen konden worden gekocht, maar een week later bleek de veiligheidsafdeling van Payleven daar een stokje voor te hebben gestoken. Navigators koopt nu een apparaat bij een andere leverancier.

Volgens het bedrijf brengen religieuze organisaties een risico met zich mee. Of dat is ingegeven door ervaringen met moslimorganisaties is onduidelijk, maar een woordvoerster liet wel weten dat men op dat terrein geen onderscheid wil maken. Vandaar dus dat ook christelijke organisaties achter het net vissen.
Zij niet alleen trouwens. Ook aan non-profit clubs, waarzeggers, incassobureaus, klinieken voor plastische chirurgie, recherchebureaus en veiligheidsdiensten worden geen pinautomaten door de onderneming verkocht.


Reageren