#Tb Beter dan Ivoor of goud
Enquête: 064-Ik vind het goed dat vrouwen in kerken voorgaan! Ja Nee

Binnen/buitenland

Kennismaken met de Wittenberg

De Wittenberg organiseert drie nieuwe manieren waarop jongeren van dichtbij kennis kunnen maken met de opleidingen en het leven in de leefgemeenschap.

24 uur Wittenberg
Ontdek hoe het is om te studeren en te wonen op de Wittenberg. Jongeren kunnen zich aanmelden voor '24 uur Wittenberg' en een dagje sfeer proeven. Ze volgen lessen, schuiven aan bij de maaltijd en ervaren hoe inspirerend en gezellig het leven op de Wittenberg is!

Skypen met student
Een tweede optie is een digitale kennismaking. De Wittenberg biedt verschillende momenten waarop jongeren kunnen skypen met een student.

Diner voor 2
Samen eten is een goede mogelijkheid om de diepte in te gaan en een goed gesprek te hebben. Genietend van de gezelligheid van de andere jongeren in de leefgemeenschap maak je op een ontspannen manier kennis met het wonen en leren op de Wittenberg.

De Wittenberg biedt een leefgemeenschap en onderwijs. De leefgemeenschap is voor jongeren van 18 tot 28 jaar en wordt geleid door kernbewoners. Het onderwijs kent Een jaar Wittenberg, de Jongerenwerkersopleiding en diverse korte programma's. In het onderwijs op de Wittenberg staan Bijbelse verdieping, persoonlijke vorming en professionele toerusting centraal. Jaarlijks kiezen jongeren voor een studie op de Wittenberg. Ruim 1.500 jongeren hebben inmiddels de Wittenberg gevolgd. Velen van hen zijn actief in hun kerkelijke gemeente of bij een christelijke organisatie in binnen- of buitenland.

Meer informatie is hier te vinden.


Reageren