#T Kerstgift Uitdaging
Enquête: 007- Hebzucht is een van de grootste zonden van onze tijd. Ja Nee

Binnen/buitenland

Bijbelstand op beurzen draagt vrucht

Door de Bijbelstand van de Stichting Beurs Evangelisatie (SBE) zijn diverse mensen tot geloof gekomen, meldt de organisatie, die actief is op publieksbeurzen.

Onder meer stond zij recent op de bekende Huishoudbeurs in de Amsterdamse RAI. “God bracht hen met zorg: mensen met pijn, mensen vol boosheid, mensen met een prima en gelukkig leven, mensen die bitter zijn, mensen met verdriet, mensen die potdicht zitten, mensen die op zoek zijn en mensen die eigenlijk nog nooit echt nagedacht hebben over God”, laat de stichting weten.

Zij zegt de liefde van God voor mensen te hebben mogen doorgeven en die ook te hebben ervaren. En steeds de juiste woorden van de Heer te hebben gekregen om te spreken met beursbezoekers. “We bidden dat Gods Geest nawerkt in hun gedachten. Dat die éne vraag blijft hangen, dat de Bijbel of het boekje dat meegenomen is, gelezen wordt. Dat al het zaaien tot gevolg mag hebben dat mensen hun hart en hun leven overgeven aan de Heer Jezus.”

Extra kostbaar waren volgens het team rond de Bijbelstand de momenten waarop het mocht meemaken hoe mensen in de Bijbelstand een keuze voor de Heer Jezus maakten. “We willen hun namen hier noemen, zodat je kunt bidden dat zij groeien in hun relatie met Vader God. Lianne, Barbara, Catharina, Peter, Trudy, Janneke en John spraken uit: Ja, ik kies vandaag voor een leven met Jezus. Wat een enorme bemoediging om dóór te gaan.”

De nieuwe website va de stichting is bíjna klaar en zal volgens haar een stuk onderhoudsvriendelijker zijn en daardoor minder tijdrovend. Ook is het project 'Lucasmagazine' gestart: De verspreiding van een magazine waarin de tekst van het evangelie van Lucas op een uitnodigende en prikkelende manier wordt aangereikt.

De organisatie is gestart met de voorbereidingen voor de zogenoemde najaarsbeurzen: LandLeven in het Openluchtmuseum te Arnhem, 50 Plus Beurs in Utrecht, Hiltho in Horst, 55 Plus vierdaagse in Zutphen, Margriet Winterfestival te Utrecht en Winterfair in Rotterdam. Het standmateriaal wordt waar nodig opgeknapt en er wordt onderhandeld met organisaties over een goede plek voor een acceptabele prijs. Bidstonden voor het beurswerk worden gehouden op 3 april, 1 mei en 12 juni om 20.00 uur (Wilgenlaan 16, Alphen aan den Rijn).


Reageren