#TB 15 euro gift voor Uitdaging
Enquête: 095-Ik bid regelmatig voor vervolgde christenen! Ja Nee

Binnen/buitenland

Nieuw kerkcentrum gemeente Hans & Esther Tims

Een feestelijk weekend gaat de Nieuw Testamentische Gemeente (NTG) in IJsselstein tegemoet. Op 29 mei (19.30 uur) wordt officieel haar nieuwe onderkomen, de voormalige rooms katholieke Pauluskerk, na een ingrijpende verbouwing (met onder meer aanbouw van ruimte voor kinderdiensten) geopend. De leiding van de gemeente is in handen van voorganger Hans en (gospelzangeres) Esther Tims.

Maar ook de zaterdag en zondag (30 en 31 mei) is er feest in het nieuwe pand aan de Duitslandstraat 9, belooft de gemeente. Daar werken bekende sprekers, zangers en muzikanten uit binnen- en buitenland aan mee. In de samenkomst voor de ‘Grande opening’ op vrijdag zijn onder meer worshippers Steve en Rita Fedele (USA) van de partij, zaterdagmiddag is er een groot ‘Kidsfestijn’ met Matthijs Vlaardingerbroek en ’s avonds een speciale bijenkomst met de van tv (SBS6) bekende prediker Edgar Holder. Zondagmorgen spreekt evangelist Jaap Kooij, die decennia lang als zendeling werkte, in een avondmaalsdienst en zondagmiddag pastor Bert de Haan. Verder werken gospelzangeres Muriel Blijd met Choir en andere bekende musici aan het weekend mee.

Tijdens de feestmiddag op zaterdag (13.00 tot 16.00 uur) voor alle kinderen uit IJsselstein en omgeving met verhalenverteller en buikspreker Matthijs Vlaardingerbroek zijn ook een Springkussen, een poffertjes- en ijscokraam, gelegenheid tot schminken en andere attracties aanwezig.

In de slotsamenkomst op zondag (17.00 uur) zijn het NTG-Worshipteam,  fluitiste Gwendolyn en pastor Bert de Haan te beluisteren.

Reageren


Wim

29-10-2017 09:45
Waar is Bert de haan tegenwoordig voorganger ?