#T - Grootsgedrukt
Enquête: 003-Ik geloof dat het scheppingsverhaal letterlijk waar is. Ja Nee
Agenda:   Conferenties & Cursussen ||  Concerten ||  Evenementen ||  Bericht aanbieden

Binnen/buitenland

4e editie van De Zilveren Duif Awards

De voorbereidingen voor de vierde editie van de Zilveren Duif Awards zijn in volle gang! Het feestelijke galaconcert van de uitreiking van de Zilveren Duif Awards staat gepland voor donderdag 12 november 2015 en zal plaatsvinden in de Basiliek te Veenendaal. Het is de wens van de Stichting Zilveren Duif zoveel mogelijk producenten, distributeurs en liefhebbers van christelijke muziek te ontmoeten en met elkaar de positieve ontwikkelingen in de deze branche te vieren.

Inzendingstermijn nominaties van start
Van 6 mei tot en met 5 juni 2015 is de termijn voor inzending ter nominatie geopend en reeds vele distributeurs en producenten hebben gehoor gegeven aan de uitnodiging om werk in te sturen.

De door de nominatie commissie genomineerde albums worden op diverse manieren gepresenteerd, onder andere via de programma’s van Groot Nieuws Radio en op de website www.zilverenduif.nl. De edities 2012, 2013 en 2014 hebben aangetoond dat er ook bij andere media sprake is van een groeiende belangstelling voor de Zilveren Duif Awards. De christelijke boekhandels brengen de genomineerde inzendingen ook onder de aandacht van het publiek evenals het Lees en Luister Magazine dat eind augustus verschijnt.

Een jury beoordeelt alle nominaties en bepaalt met het publiek en een selectie van muziekkenners welke inzendingen beloond worden met een prijs. De categorie ‘Debuut Album’ (Aanmoedigingsprijs) is een juryprijs. Hiervoor kan het publiek niet stemmen.

FaceBook


Reageren