#T - Grootsgedrukt
Enquête: 018-Mijn kerk of gemeente neemt de zendingsopdracht serieus! Ja Nee
Agenda:   Conferenties & Cursussen ||  Concerten ||  Evenementen ||  Bericht aanbieden

Binnen/buitenland

Family7 Live vanaf Pinksterconferentie

De christelijke televisiezender Family7 zendt op eerste Pinksterdag live uit vanaf de Pinksterconferentie. Dit is de eerste keer dat er een samenkomst van ‘Opwekking’ live wordt uitgezonden op televisie. De conferentie werd het vorige jaar door meer dan 55.000 bezoekers bezocht. Op deze eerste Pinksterdag zal Henk Stoorvogel voorgaan over het thema ‘Samen gaan we voor Gods droom’. De zangdienst is in handen van Anne Wiersma.

Van vrijdag 22 t/m maandag 25 mei 2015 organiseert Opwekking voor de 45e keer haar jaarlijkse Pinksterconferentie op het evenemententerrein van Walibi Holland in Biddinghuizen. In de loop der jaren is deze gezinsconferentie uitgegroeid tot een ontmoetingsplaats waar duizenden christenen uit verschillende kerken en gemeenten met elkaar het pinksterfeest vieren. Vorig jaar kwamen meer dan 55.000 mensen naar de polder, waaronder meer dan 20.000 kampeerders.

Family7 verzorgt de gehele conferentie de registraties van de erediensten, optredens en seminars. Dit is live te volgen via de livestream van Opwekking. http://www.opwekkingmedia.nl/stream

Opwekking 2015 live: Zondag 24 mei - 09:30 uur - Family7.

De uitzending is ook live te volgen via onze livestream en later terug te zien op onze uitzending gemist. (www.family7.nl/kijken )

Family7 is een christelijke familiezender met een gevarieerd tv-aanbod voor het hele gezin. De zender is in bijna vijf miljoen huishoudens te ontvangen via Ziggo kanaal 230 en vele andere aanbieders. Voor meer informatie over de zender en uitzendgebied: www.family7.nl


Reageren