#TB 15 euro gift voor Uitdaging
Enquête: 063-Ik heb een goede kennis van de Bijbel! Ja Nee

Binnen/buitenland

Tijdsreis door wereld in nood

Global Village meldt dat zij na het grote succes van vorig jaar weer op de pinksterconferentie van Stichting Opwekking staan. Via een indrukwekkende tijdsmachine van Operatie Mobilisatie (OM) ervaren duizenden bezoekers de nood in de wereld en hun mogelijke zendingsrol daarin.

Vorig jaar was Global Village met drieduizend bezoekers een grote hit. Na een check-in ‘vlogen’ deelnemers naar het zendingsveld: een overweldigende internationale ervaring. Meerdere mensen namen na deze levens veranderende indrukken stappen om de zending in te gaan. Ook tieners toonden interesse voor korte acties van OM.

Dit keer stappen de bezoekers van Global Village in een tijdsmachine. Zij ontdekken hoe Jezus Christus het verleden op zijn kop heeft gezet, het heden bezighoudt en de toekomst verandert. Daarbij ervaren zij de kracht van het evangelie met al hun zintuigen.

Global Village is ontwikkeld in Europa en reist sinds twee jaar de wereld over. Ze mobiliseert christenen om hun rol in de zending op zich te nemen. Een internationaal team van zes man vormt de kern van de bediening. Voor Opwekking wordt dit team aangevuld met maar liefst tachtig vrijwilligers uit Nederland, Engeland, Ierland, Duitsland en Zweden.

Global Village is van vrijdag 22 tot maandag 25 mei gratis toegankelijk in tent J6 van Opwekking 2015. De pinksterconferentie wordt gehouden op het evenemententerrein van Walibi Holland in Biddinghuizen. Informatie: www.operatiemobilisatie.nl/globalvillage.


Reageren