#Tb 15 euro gift
Enquête: 016-Mensen die niet in Jezus geloven gaan naar de hel. Ja Nee

Buitenland

Evangelische kritiek aan de bondspresident

Vertegenwoordigers van de Oostenrijkse Evangelische Alliantie hebben kritisch gereageerd op de verklaring van de Oostenrijkse bondspresident, Alexander van der Bellen over de hoofddoek.

De voormalige nationale woordvoerder van de linksgeoriënteerde Groenen stelde tijdens een discussie in de vertegenwoordiging van de Europese Commissie in Wenen voor alle vrouwen in het land te vragen om een hoofddoek te dragen.

Letterlijk zei hij in een tv programma van de ORF: "Als deze ongebreidelde islam fobie doorgaat, moet de dag komen waarop wij alle vrouwen vragen een hoofddoek te dragen als solidariteit met degenen die het om religieuze redenen doen." Hij trok zelfs een vergelijking met de Deense bevolking tijdens de Duitse bezetting in de Tweede Wereldoorlog: "Als ik me goed herinner, hebben de Denen iets dergelijks gedaan tijdens de Duitse bezetting: niet - Joodse Denen begonnen met het dragen van de Davidster."

Lees het artikel: Wordt Nederland een islamitisch land?

Reageren


Herman Degenhart

07-05-2017 08:05
Wat de Denen in de oorlog deden, kan deze man zich nooit herinneren. Hij heeft het namelijk niet zelf meegemaakt, want was toen nog niet geboren. Hij heeft het ooit ergens gelezen of heeft ervan gehoord. Dat is iets anders dan herinneren. En dit soort wauwelaars moet Europa regeren?

Theo

02-05-2017 10:19
Deze man is een atheistische ramp voor Oostenrijk !