#Tb 15 euro gift
Enquête: 030-Mag een christen scheiden? Ja Nee

Opinie

Graham: ‘Moslimstorm tegen christenen’

Franklin Graham, zoon van de vermaarde evangelist Billy Graham en leider van de door zijn vader gestichte organisatie, deinst er niet voor terug het toenemende islamitische geweld als vooral gericht tegen christenen te beschouwen.

Terwijl president Obama weigert de recente 21 Egyptische slachtoffers van de radicale islamieten christenen te noemen, doet Graham dat wel op zijn Facebook pagina, reagerend op de zondag verschenen video van de onthoofding.

"De militante islamitische terreurorganisatie ISIS heeft een video verspreid getiteld ‘een met bloed getekende boodschap aan de natie van het kruis’, die de onthoofding van 21 Egyptische Koptische christenen in Libië toont”, schreef Graham.

"Kunt u zich de verontwaardiging voorstellen als 21 moslims door christenen waren onthoofd? Waar blijft de algemene verontwaardiging van moslimleiders over de gehele wereld? Terwijl wij rouwen met de families van die 21 martelaren, kunnen we de waarschuwing beter serieus nemen dat deze terreurhandelingen primair verspreid worden in Europa en de VS. Als dat u even bezorgd maakt als het mij doet, deel die boodschap dan met anderen. De storm komt er aan.”


Reageren