#Tb 15 euro gift
Enquête: 101-Het is OK voor een christen om te roken! Ja Nee

Homoseksualiteit

Deining over ‘homovlag’ op Wheaton

In de eetzaal van het door Billy Graham gestichte Wheaton College blijkt tussen allerlei vlaggen die van de homobeweging, de zogenoemde ‘regenboogvlag’, te zijn geplaatst. Er ontstond opschudding toen iemand een foto ervan op internet zette. Een verontruste moeder van een student stuurde de afbeelding door naar Todd Starnes, presentator van het via honderden radiostations in de VS te beluisteren ‘Fox News & Commentary’.

Een homovlag op een christelijk college is een regelrechte aanval op het Woord van God en beschamend, schreef de moeder er bij. “Wheaton heeft lang geleden al de waarheid gecompromitteerd en vreest meer de toorn van de media en homoseksuele studenten dan de Here God”, schreef ze.

Volgens Wheaton zelf heeft iemand zonder toestemming de vlag in de eetzaal tussen de andere gehangen, maar is die inmiddels weer weggenomen. Maar niemand zegt hoelang de vlag daar heeft gehangen, constateert Starnes. Volgens hem liet de moeder hem weten dat studenten die in traditionele waarden geloven bang zijn dat uit te spreken, omdat ze daarmee activisten beledigen. “Of de vlag al dan niet eerder werd goedgekeurd, het geeft wel aan hoe bang deze kinderen zijn kwezels of homofoob te lijken”, vertelde ze mij. Staan voor de waarheid op dit gebied wordt volgens haar op de school niet goed ontvangen. Ze zei: “Het echte probleem is het zwijgen of niet zwijgen van degenen die in de objectieve waarheden van Gods Woord geloven. Als de vooraanstaande school in evangelisatie de boodschap ventileert dat zich daartegen verzetten op haat of onvriendelijkheid neerkomt, zitten wij diep in de problemen.”

Reageren


Theo

05-05-2017 10:43
Dit is echt tekenend voor deze tijd ! Gelukkig Een moedige moeder en "christelijke "studenten die blijkbaar niet voor de Waarheid gaan en bang zijn . Tragisch . Op Wheaton college zat ook al een moslim ( professor ( in) . Ze is inmiddels weggestuurd maar ook pas na grote protesten en een hele hoop heibel .