#Tb 15 euro gift
Enquête: 030-Mag een christen scheiden? Ja Nee

Christelijke media

Nieuwe studio Groot Nieuws Radio in gebruik

Groot Nieuws Radio heeft maandag15 mei een nieuwe studio. Om 10:00 uur komt het eerste programma, ‘Bij Jorieke’, uit de Troubadour aan de Zandstraat 36 in Veenendaal. Dit programma staat in het teken staat van ‘opnieuw beginnen’. De nieuwe plek van Groot Nieuws Radio biedt meer ruimte om luisteraars en (muzikale) gasten te ontvangen.

“We hebben een mooie locatie gevonden in het centrum van Veenendaal van waaruit we 24 uur per dag het evangelie in de ether kunnen brengen”, vertelt directeur Wilfred Hardeman. “Met ons team maken we nu een volgende stap om nog meer luisteraars te kunnen bereiken met onze programma’s.”

Het is een extra feestelijk jaar voor Groot Nieuws Radio. Hardeman: “Dit jaar vieren we ons tienjarig jubileum. In dat decennium hebben we keer op keer een enorme betrokkenheid van luisteraars ervaren. Dankzij hun steun kunnen we deze nieuwe stap zetten.”

Afgelopen tijd is er hard gewerkt in het nieuwe pand om de studio op tijd gereed te hebben voor de uitzendingen. De presentatoren maakten al proefuitzendingen vanuit de Troubadour, die live via Groot Nieuws Radio werden uitgezonden.

Groot Nieuws Radio zendt elke dag christelijke muziek uit via 1008 AM, internet, DAB+ en interactieve tv. Daarnaast is er ruimte voor actualiteiten, gesprekken en overdenkingen.

Overigens is nog onduidelijk of het station via 1008 AM kan blijven uitzenden. Groot Nieuws Radio is nog de enige die via die zendmast op de middengolf uitzendt, omdat uit Hilversum geen AM-programma’s meer komen. De eigenaar wil de mast daarom slopen.


Reageren