#Tb 15 euro gift
Enquête: 143-Ik geloof dat de hel bestaat! Ja Nee

Buitenland

Bakker: Er komt aanslag op Trump

Evangelist Jim Bakker (foto) zegt dat de Heer hem liet weten dat er spoedig een aanslag komt op president Donald Trump. “We moeten bidden voor bescherming van onze president”, zei hij tegen stichter Steve Strang van Charisma Media. Hij deed dat in hetzelfde gesprek waarin hij vertelde dat de wereldwijde aanval WannaCry op computers met randsomware een teken van de eindtijd is.

Volgens Bakker was de verkiezing van de president in november een wonder en is ‘de tegenpartij zo kwaad omdat die dacht te winnen’. Die geeft niet op voordat hij is vernietigd, voegde hij er aan toe. Naar de mening van Bakker wil men hem doden en klinkt het verwijt dat hij is als Nixon. Ook denken de felle tegenstanders aan een zogenoemde impeachment (afzetting) procedure. “Als ze hem niet met woorden kunnen doden, zullen zij het lichamelijk proberen.”

Bakker zei dat dezelfde geest van de antichrist die verantwoordelijk is voor de computeraanval alles verdraaid wat de president doet. Daarom vraagt Trump de Kerk zo vaak om gebed, zegt Bakker.

Reageren


denis

01-06-2017 10:16
die President zorgt wel voor zijn eigen einde en dat van de aarde door zijn keuze voor het geld en klimaatveranderings ontkenning. gelukkig is er een God die op een dag al dit soort incompetente leiders van de aarde zal wegvagen

Jan

20-05-2017 05:55
De onrust die WannaCry aanval op de digitale systemen teweegbrengt is wat mij betreft een prima illustratie van de staat van mens en maatschappij die steeds meer verwordt. De effecten kunnen alleen zo ingrijpend zijn omdat we (Christenen ook?) ons verlaten op technologie, snelheid, gemakzucht, waar ook verslaving, hebzucht en ijdelheid hun tol eisen.
Een steeds specialistischer en daarmee beperkter begrip van de Schepping en dingen die er ECHT toe doen.
En vreemd genoeg worden de offers aan de vorsten van de technologie door de 'gelovigen' steeds groter. De mens maakt zich afhankelijke slaven van techniek. Als het daarmee mis gaat ziet men dat als een ramp. Er bestaat toch een keuze?

Trouwens als Trump wordt omgelegd staat Pence klaar. Hij lijkt mij een beter alternatief. Daarmee hebben veel Trumpkiezers al rekening gehouden.

Astrid

20-05-2017 11:36
Hebben wij zelf niet een onderscheidings vermogen gekregen?
Waar is je het hart op ge richt?

En wie oren heeft om te horen en wie ogen heeft die ziet? Wil je het horen en wil je het zien?

En wie wil je dienen, de mammon,de God van het geld? OF
De levende God, de God van Abraham Isaak en Jakob?

En zijn wij gemachtigd om te oordelen over anderen?
„beoordelen” is niet het zelfde als „veroordelen”

Als je standvastig wilt blijven en helder wilt blijven zien, Kijk dan door de bril van de God.


frits

18-05-2017 08:28
De Here maakt alleen aan Jim bakker bekend dat er een aanslag op Trump komt. Laat Jim Bakker maar snel een overlevingspakket naar de President brengen. Kun je de zaak ontlopen.

Theo

18-05-2017 04:22
Beste Rien , ik ben ook geen aanhanger van Jim Bakker maar deze reaktie is echt absurd . Kijk om je heen wat er gebeurt in de wereld . Wat Bakker in dit geval zegt makes sense . Daar hoef je geen profeet voor te zijn . Zijn hoofd boodschap is en zo zie ik het is dat de duivel rondgaat als een brullende leeuw , zoekende wie hij zal verslinden . Zorg dat je niet verslonden word!

Herman Spaargaren

18-05-2017 03:46
Het lijkt me eerlijk gezegd eerder een reclamestunt van Apple, want die bewijst hiermee dat hij veilig is voor deze aanval.

Johan

18-05-2017 09:35
Hoezo onderscheiding? Uitdaging heeft toch geen mening weergegeven? En Jim Bakker is nu eenmaal actief op het evangelische erf.

Rien

18-05-2017 07:21
Sorry, maar ik begin steeds meer te twijfelen aan het onderscheidingsvermogen van Uitdaging.

Jim Bakker, de man die verdient aan de verkoop van overlevingspakketten. Eerst maakt hij mensen bang met allerlei verkondigingen (die hij berichten van de Heer noemt) en daarna biedt hij z'n pakketten aan, zoals gezuiverd water, geconcentreerde voedingsmiddelen, gasmaskers en ga zo maar door.

Dit soort 'profeten' zijn een schandvlek voor de boodschap van Christus en zaaien verwarring. In het Evangelie wordt herhaaldelijk voor deze mensen gewaarschuwd en ik vind het heel erg dat Uitdaging hier een podium aan geeft.
In de veronderstelling dat mijn reactie, evenals eerder, niet geplaatst zal worden, groet ik u.