Grootsgedrukt
Enquête: 127- Kunnen christenen nog naar Turkije? Ja Nee
Agenda:   Conferenties & Cursussen ||  Concerten ||  Evenementen ||  Bericht aanbieden

Vleugels van gebed

Wat een initiatief

Papa, er is zo ontzagwekkend veel wat U doet om de chaoskrachten in de wereld tegen te houden, opdat de wereld door mensenhanden niet ondergaat, voor het tijd is voor Uw vernieuwde hemel en aarde, Uw Koninkrijk. En opdat zoveel mogelijk mensen tijd van leven hebben om U te leren kennen.

Dank U wel daarvoor, Papa, voor de schoonheid van Uw schepping, die ons hart verzacht en bij U brengen wil. Voor de zo diep mooie daden ook van sommige mensen, die ons ontroeren en doen denken aan Uw hart. Ik hoorde van de man in ons land die van U zo'n hart voor kinderen, in het bijzonder voor kinderen in achterstandswijken heeft gekregen en daarmee zulke mooie dingen doet. Nu juist die kinderen op zwarte scholen, met ouders die niet veel te besteden hebben, en grote broers die uit uitzichtloosheid afdrijven...hen heeft hij op het hart, en voor deze schoolkinderen organiseert hij bij duizenden (met crowdfunding) uitjes naar deftige theaters en prachtige voorstellingen, om hun wereld te openen, om hen zich geliefd te laten voelen, een doel te geven.

Wat geweldig, hè Heer. Zegen dit. Ontferm U over hen die door geboorte al zo grote achterstand hebben en bij het opgroeien almeer zovele vooroordelen op zich voelen drukken. Geef meer initiatieven die het potentieel op een gegeven moment makkelijker tot het kwade aangetrokkene, ombuigen naar het goede, uiteindelijk naar U. Geef ons hart, Uw hart voor elkaar, Heer. Amen.

Teus Schep
Iedere dag gaat Teus ons voor in een kort gebed. Bid in stilte mee of plaats uw gebed hier online. Tot Zijn eer!


Reageren