#T - Grootsgedrukt
Enquête: 009-Israël moet een Palestijnse Staat toestaan. Ja Nee

Binnen/buitenland

Gebed voor (visum) ambtenaar gevraagd

Bernard en Susanne Cloosterman, die onder de vleugels van Filadelfia Zending naar Brazilië willen, wachten nog steeds op visa voor dat land. Zij hebben gebed gevraagd voor de Braziliaanse ambtenaar die deze aanvraag behandelt. Opdat die vlot wordt afgehandeld. “Het kindertehuis wacht op hen”, zegt de organisatie.

Het echtpaar kreeg eerder een visum voor een korte periode om het werk te leren kennen, maar moest na zes maanden terug naar Nederland. Nu wacht het op een visum voor de duur van twee jaar. Maar de toewijzing daarvan is de laatste maanden telkens vertraagd door de ambtelijke molen.

“Warm en droog is het al geruime tijd in Brazilië. Het heeft al bijna één jaar niet meer geregend in het gebied waarin Kinderhuis Horeb is gevestigd. Ook is het er erg heet: overdag ongeveer 45°C en ’s avonds wordt het niet bepaald koel. De waterbron van het kinderhuis dreigt langzamerhand letterlijk uitgeput te raken. Doordat ook de stuwmeren leeg raken, is ook de stroomvoorziening gebrekkig.” Daarvoor wil Bernard Kloosterman gaan zorgen, maar er moet wel eerst een visum voor hem komen.


Reageren