#TB 15 euro gift voor Uitdaging
Enquête: 059-Is Israël Gods uitverkoren volk? Ja Nee

Binnen/buitenland

‘Lopen op het water’ op nummer 1

Voor het tweede jaar op rij heeft de Opwekking Top 100 van Groot Nieuws Radio een nieuwe nummer 1. Het lied ‘Lopen op het water’ voert dit jaar de lijst aan, die is samengesteld door de luisteraars van het christelijke radiostation. Vorig jaar was ‘Zegekroon’ het populairste Opwekkingslied, dat nummer zakt dit jaar naar plek 3.

Aanbiddingsmuziek, onder andere van de Opwekking Band, speelt een belangrijke rol op Groot Nieuws Radio. Eindredacteur Hanno Janse: “De Opwekking Top 100 is een prachtige verzameling liederen tot eer van God, die graag beluisterd en gezongen worden. Het is een heerlijke lijst om het pinksterweekend mee in te luiden!”

Het is de vijfde keer dat Groot Nieuws Radio de Opwekking Top 100 uitzendt, voorafgaand aan de live-uitzending vanaf Pinksterconferentie Opwekking. Van vrijdagavond zes uur tot maandagavond negen uur worden luisteraars meegenomen naar de diensten, de live-optredens in de studio en de sfeer op het conferentieterrein. Het is het tiende jaar dat Groot Nieuws Radio uitzendt vanaf de pinksterconferentie.

De complete Opwekking Top 100 is hier te lezen!
De programmering voor het Pinksterweekend is hier te zien!


Reageren