#Tb 15 euro gift
Enquête: 030-Mag een christen scheiden? Ja Nee

Mensen

Nieuwe directeur voor IFES-Nederland

Vanaf maandag 1 juni 2015 heeft IFES-Nederland een nieuwe directeur in de persoon van Wilfried Verboom. Hij neemt deze taak over van Gerbert Hengelaar. Wilfried is een ervaren directeur die de verdere professionalisering van IFES-Nederland gaat vormgeven. De komende jaren wil hij de organisatie uitbouwen tot een kenniscentrum voor studenten, een centraal aanspreekpunt wanneer het over studentenzaken gaat.

Wilfried Verboom (45) is gehuwd en vader van vier kinderen. Hij woont in Wijk en Aalburg en is lid van de P.K.N. Wilfried is zijn carrière gestart in het onderwijs en is algemeen directeur geweest van de samenwerkende scholen in de Bommelerwaard. Sinds 2011 is Wilfried directeur van de ‘Bond tegen vloeken’. Vanaf juni 2015 zal hij deze functie combineren met het directeurschap van IFES-Nederland.

IFES-Nederland bestaat sinds 1959 en is de overkoepelende vereniging voor Christelijke studentenverenigingen in Nederland. Er zijn 28 medewerkers werkzaam en vele vrijwilligers actief bij IFES-Nederland. Er zijn zo’n 40 studentenverenigingen aangesloten bij IFES-Nederland die op haar beurt onderdeel is van IFES World, die in 153 landen actief is.

Doel van IFES is de studenten, als leiders van de toekomst, te versterken in hun geloof in Christus. Dit wordt gedaan door conferenties, cursussen en trainingen.Onderdeel van de missie van IFES is de Nederlandse studenten in contact te brengen met de internationale studenten, waarvan er jaarlijks zo’n 50.000 naar Nederland komen. Velen van hen staan open voor het Christelijk geloof en zullen als leiders hun land kunnen veranderen.

Wilt u meer informatie? Kijk dan op de website: www.ifes.nl


Reageren