Grootsgedrukt
Enquête: 127- Kunnen christenen nog naar Turkije? Ja Nee
Agenda:   Conferenties & Cursussen ||  Concerten ||  Evenementen ||  Bericht aanbieden

Boek-muziek-film

De Bijbel als strip

De Bijbelvereniging, voorheen de Nederlandse Gideons, heeft het assortiment uitgebreid met de ‘DE BIJBEL IN STRIP’, waarin de hele Bijbel verteld wordt door middel van tekeningen.

Klik hier om dit stripboek online te bestellen!

Waarom deze uitbreiding?
“Jullie hebben al zoveel Bijbeluitgaven, die jullie vereniging gratis verspreidt. Waarom moest daar nog een stripbijbel aan worden toegevoegd?” “Dat is”, aldus een medewerker, “het gevolg van het verder doorvoeren van onze missie om voor zoveel mogelijk diversiteit te zorgen. De aanvragen die wij binnenkrijgen zijn namelijk afkomstig uit alle hoeken en gaten van het land en voor heel veel verschillende doelgroepen bestemd”.

Niet van huis uit
“We leven”, vervolgt de medewerker, “in een vluchtige cultuur. Daarnaast merken we dat ook in Nederland enorm veel mensen niet meer met de Bijbel zijn opgegroeid en de Bijbelse geschiedenissen vreemd voor hen zijn. Ook de jeugd willen we graag bereiken. Vandaar dat we nu, naast kinderbijbels voor meerdere leeftijdsgroepen, ook deze stripbijbel op voorraad hebben“.

Meningen
“Weet u al wat de meningen zijn over deze stripbijbel?” “We hebben de Bijbels nog maar net aangeschaft, maar de aanbevelingen zijn uitstekend. Zo noemt Peter Scheele deze uitgave ‘adembenemend’ en ds. Pieter Boomsma schrijft heel treffend: ‘begin met beeld, misschien geeft dat zin in meer letters!’ Dat is ons uit het hart gegrepen. Vandaar dat we ook Nieuwe Testamenten en volledige Bijbels in meerdere vertalingen hebben. Zodat steeds meer mensen de rijkdom van Gods Woord gaan ontdekken!”

Klik hier voor meer informatie!


Reageren